University of California - Berkeley

Yleistä tietoa

UC Berkeley sijaitsee aivan kaupungin sydämessä. Berkeley on osa suurta San Francisco Bay -aluetta. Berkeley kaupunki tarjoaa paljon kulttuuri- ja taide-elämyksiä. Voit myös lähteä vaikka patikoimaan Berkeley Hillseille.

Berkeley - kivenheiton päässä San Franciscosta

Viikonloppuisin voit lähteä tutustumaan San Franciscoon, jossa pieni hippienergia on vielä läsnä. Golden Gate Bridge on tuttu näky leffoista. San Francisco on rento, innovatiivinen, raikas ja merellinen kaupunki, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

Pohjois-Kalifornian alueet ovat helposti saavutettavissa San Franciscosta. Napa Valleyn kauniit viinitilat ja ravintolat sijaitsevat vain tunnin matkan päässä San Franciscosta. Voit lentää myös Los Angelesiin tunnissa tai ajaa Lake Tahoelle laskettelemaan neljässä tunnissa. Myös Yosemite National Park yhdessä upeiden maisemineen, vaellusreitteineen ja vesiputouksineen on myös vain neljän tunnin ajomatkan päässä.

Kampusalue

UC Berkeley Extensionin päärakennus sijaitsee vain muutaman korttelin päässä UC Berkeleyn kampusalueesta, joka on valtava. Alueella on paljon urheilumahdollisuuksia, klubeja sekä kirjastoja.

Asuminen

Voit valita asumismuotosi oman kiinnostuksesi ja tarpeen mukaisesti. Vaihtoehtoja:

  • YMCA: Hotelli, joka tarjoaa pitempiaikaista majoitusta. Oma kuntosali. Viiden minuutin kävelymatkan päässä oppilaitoksesta.
  • International House: 10 minuutin bussimatkan päässä, ateriat kuuluvat vuokraan.
  • Tau House: 10 minuutin bussimatkan päässä, 18 ateriaa / viikko kuuluu vuokraan.
  • Hillside Residence: 15 minuutin bussimatkan päässä, 20 ateriaa / viikko kuuluu vuokraan.
  • Hillside Durant: 10 minuutin bussimatkan päässä, varusteltu keittiö.
  • Kalustettuja yksityisiä tai jaettuja asuntoja Berkeley alueella, 15 minuutin bussi - tai kävelymatkan päässä.

Liikenne

Alueella on hyvä julkinen liikenneverkosto.

Ilmasto

Sää on ympäri vuoden erittäin leuto ja alueella vallitsee välimerenilmasto. Kesät alueella ovat viileitä ja sumuisia. Päivän ylin keskilämpötila on 15 - 20 astetta. Talvet ovat suhteellisen lämpöisiä eikä lämpötila juurikaan pakastu.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of California - Berkeley?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä