University of California - Berkeley

Yksi UC Berkeleyn rakennuksista
 

University of California Berkeley Extension

University of California Berkeley Extension sijoittuu USA:n parhaiden yliopistojen joukkoon. Berkeleyn San Francisco Bay Arean sijainti on myös erinomainen. Alueelta ovat ponnistaneet Google ja Pixar Animation Studios.

UC Berkeley

UC Berkeley sijaitsee aivan kaupungin sydämessä. Kansainvälinen kaupunki toivottaa kaikki tervetulleeksi laajalla tapahtuma-, viihde- ja kulttuuritarjonnallaan. Innovatiivisuus kuvastaakin Berkeleyn tyyliä niin opinnoissa, kuin myös niiden ulkopuolella. UC Berkeleyssä ajatellaan aina laatikon ulkopuolelta.

Miksi UC Berkeley?

UC Berkeley tarjoaa seuraavia kaupallisen alan opintoja:

  • International Diploma Program (IDP), kesto noin neljä kuukautta. Ohjelmassa keskitytään yhteen aineeseen. Vaihtoehdot ovat Business Administration, Finance, Global Business Management, Marketing tai Project Management.
  • International Diploma Program (IDP) sekä työharjoittelu USA:ssa, kesto yhteensä noin kahdeksan kuukautta.
  • Management and Business Track (MBT), kaksi IDP-ohjelmaa sekä työharjoittelu, kesto yhteensä noin 12 kuukautta. Aloitat neljän kuukauden IDP-ohjelmalla, joka on joko Business Administration tai Global Business Management. Tämän jälkeen suoritat vielä toisen IDP-ohjelman, jonka pääaineena on Marketing, Finance tai Project Management. Koulutuksen viimeiset neljä kuukautta pääset hyödyntämään ammattitaitoasi työharjoittelussa.
  • Kahden kuukauden IDP-kesäohjelma aiheenaan Management and Leadership. Ohjelman hinta 6 500 dollaria. TOEFL tai IELTS Academic -kielitesti vaaditaan.
    • Ohjelmaan sisältyvät kurssit: Business Communication, Effective Leadership and Management, Understanding and influencing the Dynamics of Organizations, Organizational Communication Strategies for Managers, Leadership, Influence and Power in Organizations, Managing Change and Ambiguity in the Workplace.

Opinnot ovat postgraduate-tason opintoja, joten kandin tutkinto tulee olla suoritettuna ohjelmiin haettaessa.

Faktaa

Opiskelijoita: n. 35 400
Lue lisää University of California Berkeleyn kotisivuilta

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of California - Berkeley?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä