The American Musical and Dramatic Academy (AMDA)

Koulutusohjelmat The American Musical and Dramatic Academyssa

Opinnot The American Musical and Dramatic Academyssa

Alla esittelemme The American Musical and Dramatic Academyn (AMDA) eri opintovaihtoehdot New Yorkissa ja Los Angelesissa. Jos yhtään tuntuu siltä, että joku linja AMDA:ssa saattaisi olla sinun juttusi, ota rohkeasti yhteyttä opintoneuvojiimme! Opintoneuvontamme on maksutonta, ja kerromme sinulle riemumielin lisää erilaisista opintomahdollisuuksista AMDA:ssa.

Korkeakoulu ja konservatorio saman katon alla

Olipa valintasi sitten kaksivuotinen konservatoriokoulutus tai perinteisempi kandidaatin tutkinto (Bachelor of Fine Arts, BFA), AMDA:ssa saat intensiivistä, käytännönläheistä ohjausta luovien alojen parhailta ammattilaisilta.

AMDA:ssa kiinnitetään erityistä huomiota opiskelijan ammatilliseen menestymiseen, luovaan kypsyyteen ja taitojen tyylilliseen syventämiseen. Oppilaitoksen jokainen ohjelma on suunniteltu tukemaan juuri sinun tavoitteitasi ja löytämään todellisen taiteellisen potentiaalisi syväluotaavalla esittävän taiteen perusteiden opiskelulla. 

AMDA:n oppialoihin esittävässä taiteessa kuuluu:

  • Näytteleminen
  • Musiikkiteatteri
  • Tanssiteatteri

Kaikki opiskelijat opiskelevat näitä oppialoja.

Kandin tutkinto - Bachelor of Fine Arts - Opinto-ohjelmat

Nelivuotinen kandiohjelma Bachelor of Fine Arts on suunniteltu tekemään lahjakkaista luovan alan opiskelijoista pesunkestäviä oman alansa ammattilaisia. Kandin tutkinnon koulutusohjelmat yhdistävät kokonaisvaltaiset korkeakouluopinnot vaativiin näyttämöalan ammattiopintoihin. 

Tanssin korkeakouluopinnot AMDA:ssa - Opiskelu New Yorkissa ja Los Angelesissa

Kandin tutkinnot suoritetaan AMDA:n Los Angelesin kampuksella, mutta sinulla on mahdollisuus opiskella myös New Yorkin kampuksella. Opiskelu kahdella kampuksella auttaa sinua ymmärtämään omaa alaasi kummallakin rannikolla ja tutustumaan USA:n rannikoiden erilaisiin kulttuuriympäristöihin ja luovien alojen ammatilliseen maailmoihin.

Konservatorion koulutusohjelmat – Certificate Programs

AMDA:n kaksivuotiset konservatorio-ohjelmat antavat opiskelijalle vakaan perustan tulla esittävän taiteen ammattilaiseksi. Nämä perusteelliset, syväluotaavat ammattiin ohjaavat opinnot auttavat opiskelijat heti oman alan tekemisen makuun, ja konservatorio-opiskelijat pääsevätkin tavallista korkeakouluopiskelijaa nopeammin kiinni ammattiopintoihin. Kaikki konservatorio-ohjelmat ovat tarjolla sekä New Yorkin että Los Angelesin kampuksilla.

Toisen asteen opiskelijoiden kesäkurssit

AMDA tarjoaa ainutlaatuisia, vaativia kahden viikon mittaisia kesäkursseja toisen asteen opiskelijoille. Kesäkurssit tarjoavat laadukasta esittävän taiteen koulutusta, joka on oiva perusta mahdollisille myöhemmille alan opinnoille! Kesäkursseja on tarjolla sekä New Yorkin että Los Angelesin kampuksilla. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja The American Musical and Dramatic Academy (AMDA)?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä