The American Musical and Dramatic Academy (AMDA)

Opiskele AMDA:n New Yorkin kampuksella

Opiskelijaelämä New Yorkissa

Opiskele AMDA:n New Yorkin kampuksella suoraan Broadway:n sykkeessä! Sinulla on myös mahdollisuus opiskella sekä New Yorkissa että Los Angelesissa.

AMDA:n New Yorkin kampus sijaitsee Manhattanin Upper West Sidella.

USA:n isointa kaupunkia ei syyttä kutsuta unettomaksi: West Villagen boheemit kuviot, Harlemin undergroundrytmit ja Metistä kantautuvat aariat pitävät Nycin eloisana yötä päivää. Esittävän taiteen ammattilaiset kaikkialta maailmasta ja mitä erilaisimmilla taustoilla tulevat Manhattanille jahtaamaan unelmiaan. Nyt on sinun vuorosi! 

AMDA:n New Yorkin kampuksella Central Park on etupihasi ja Broadway takapihasi. AMDA:n opiskelijat ovat tiiviisti osa luovaa yhteisöä New Yorkissa ja kaupunki on itsessään mitä mainioin miljöö innovatiiviselle oppimiselle! AMDA:ssa opiskelu on niin paljon enemmän kuin vain studiossa treenamista; se on portti New Yorkin esittävän taiteen piireihin. 

Opiskelijaelämä New Yorkissa - KILROY vie maailmalleTee unelmistasi totta. Opiskele ja asu New Yorkissa. Me autamme sinua!

Sää ja ilmasto New Yorkissa

New Yorkissa vallitsee kostea subtrooppinen ilmasto, jossa kylmät talvet ja kuumat, kosteat kesät vuorottelevat. Kaupungin sijainti rannikolla tekee talvista hieman saman leveysasteen sisämaan kaupunkeja lauhemman, mutta lämpötila häilyy talvella silti nollan molemmin puolin. 

Liikenne ja liikkuminen New Yorkissa

New York on äärimmäisen käveltävä kaupunki ja kevyelle liikenteelle kaupungissa on myös yli 1600 kilometriä pyöräteitä sekä helppokäyttöinen pyöränvuokrausjärjestelmä. Ilman autoa liikkuminen onnistuu kaupungissa varsin vaivatta! Jos haluatkin auton allesi, Nycissa on yli 13 000 virallista taksia ja lisäksi yli 14 000 Uber-autoa, joten liikkuminen ei tosiaan ole New Yorkissa ongelma. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja The American Musical and Dramatic Academy (AMDA)?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä