The American Musical and Dramatic Academy (AMDA)

Opiskelijaelämä Los Angelesissa

Opiskelijaelämä Los Angelesissa

Los Angelesissa tuntuu aina siltä, että jotain isoa on meneillään: todennäköisesti onkin. Valonheittimet pyyhkivät iltataivasta tämän tästä jälleen uuden ensi-illan tiimoilta. LA:ssa olet näyttelemisen, elokuvien ja television pääkaupungissa!

Sukupolvien ajan taitelijat ja esiintyjät ympäri maailman ovat saapuneet Hollywoodiin toteuttamaan taiteellista kutsumustaan ja tavoittelemaan unelmiaan lavalla tai kameran edessä. Liity heihin omalla tielläsi kohti menestystä!

AMDA:n Los Angelesin kampuksella liityt Hollywoodin luoviin piireihin; studiot, teatterit ja lukuisat maamerkit ovat inspiraatiosi lähde! Satoja elokuvia ja tv-sarjoja kuvataan täällä päivittäin ja yhtä monet esitykset pyörivät kaupungin lukuisilla lavoilla. Hollywood luokkahuoneenasi saat erinomaisen käsityksen siitä, kuinka esittävän taiteen ala oikeasti toimii. LA on myös luonnonkaunis: lähelläsi on aina sekä kukkuloita että rantaviivaa! 

Sää ja ilmasto Los Angelesissa

Los Angelesissa vallitsee välimerellinen ilmasto, jonka kesään ei juuri sateita kuulu. Elokuussa lämpötilat asettuvat 18°C ja 29°C lämpöasteen välille, ja talvet ovat suomalaiseen makuun mietoja lämpötilan painuessa alimmillaan n. 9°C. Sadetta ripsii talvisinkin harvakseltaan.

Liikenne ja liikkuminen Los Angelesissa

Los Angelesin metro on halpa, melko helppokulkuinen ja kattaa suurimman osan kaupungista ja sen päänähtävyyksistä. Julkinen liikenne koostuu Metro-busseista, DASH-busseista sekä itse metrojunista. Kaupungin liikenteen MTA:n Trip Planner auttaa sinua oikean reitin valitsemisessa ja antaa myös arvion matkustusajasta.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja The American Musical and Dramatic Academy (AMDA)?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä