The American Musical and Dramatic Academy (AMDA)

Hae The American Musical and Dramatic Academyyn (AMDA)

Hakeminen The American Musical and Dramatic Academyyn (AMDA)

The American Musical and Dramatic Academylla (AMDA) on kolme hakuaikaa vuodessa. Suosittelemme, että aloitat hakuprosessisi mahdollisimman ajoissa, jotta saat varmasti paikan unelmiesi opintolinjalla!

Yleiset vaatimukset American Musical and Dramatic Academyyn

The American Musical and Dramatic Academyyn hakevalla tulee olla vähintään tyydyttävät arvosanat edeltävistä opinnoistaan ja hyvä englannin kielen taito, sillä kaikissa ohjelmissa opetus tapahtuu englanniksi. Ihannehakijan pitää pystyä myös osoittamaan aitoa paloa ja sitoutumista omaa oppialaansa kohtaan.

Kuinka haen?

AMDA:lla on kolme hakuaikaa vuodessa. Jos olet kiinnostunut opiskelemaan AMDA:ssa, ota yhteyttä KILROYn opintoneuvojiin. KILROYn opintoneuvojat vastaavat kaikkiin AMDA:an liittyviin kysymyksiisi ja auttavat sinua hakupapereiden ja -prosessin, koe-esiintymisen vaatimusten ja muiden tarvittavien dokumenttien, kuten rahoitusselvityksen (sinulla on suunnitelma ja tarvittava rahoitus, jolla rahoitat opintosi), viisumin ja lentolippujen, kanssa. 

Mitkä ovat AMDA:n sisäänpääsyvaatimukset?

AMDA:n sisäänpääsyvaatimukset riippuvat siitä ohjelmasta, johon olet hakemassa opiskelijaksi. KILROYn opintoneuvojat auttavat sinua kaikessa mitä tarvitset hakuprosessissa ja kertovat, miten hakemus täytetään ja kuinka apurahaa haetaan. Sen lisäksi, että täytät hakemuksen ja toimitat tarvittavat lisädokumentit, sinun täytyy osallistua koe-esiintymiseen. Koe-esiintymisesi voi olla ratkaisevassa asemassa apurahaa hakiessasi. Voit joko tulla koe-esiintymiseen AMDA:n edustajien vieraillessa Suomessa tai toimittaa koe-esiintymisesi sähköisesti.

Ota yhteyttä KILROYn opintoneuvojiin, niin autamme sinua koe-esiintymisen järjestelyissä ja vaatimuksissa.

Kielivaatimukset

Koska kaikki opetus AMDA:ssa tapahtuu englanniksi, on ehdottoman tärkeää, että pystyt kommunikoimaan ja ilmaisemaan itseäsi sujuvasti englanniksi. Kerromme sinulle kaiken, mitä tarvitsee tietää AMDA:n kielivaatimuksista ja varmistamme, että sinulla on tarvittavat dokumentit kielitaidostasi hakemuksessasi, jotta pääset hakemaan AMDA:an.

Hakuajat

AMDA:lla on kolme (3) hakuajankohtaa vuodessa, eikä määrättyä hakuajan päättymistä. Varaa kuitenkin tarpeeksi aikaa hakemiselle ja aloita hakuprosessi opintoneuvojiemme kanssa hyvissä ajoin, jotta sinulla on riittävästi aikaa viisumihakemukselle ja asunnon etsimiselle. Ota yhteyttä KILROYn opintoneuvojiin, niin kerromme lisää!

AMDA:n apurahat

AMDA jakaa opiskelijoilleen apurahoja helpottamaan ulkomailla opiskelun kustannuksia. Apurahoja on jaossa sekä taitojen että taloudellisen tilanteen perusteella.

Koe-esiintymisten perusteella myönnetään taitopohjaisia 1000 - 10000 USD suuruisia apurahoja. Taitopohjaisten apurahojen myöntämiseen vaikuttaa koe-esiintymisen lisäksi myös itse hakemus, lukion/ammattikoulun keskiarvo, suosituskirjeet sekä hakijan kirjoittama essee.

AMDA:n opiskelijat voivat hakea myös need-based-apurahoja, joiden summat vaihtelevat 1000 - 4000 USD /lukuvuosi välillä.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja The American Musical and Dramatic Academy (AMDA)?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä