The American Musical and Dramatic Academy (AMDA)

Opiskele näyttelemistä AMDA:ssa
 

Opiskelu American Musical and Dramatic Academyssa (AMDA)

Tekemällä oppii! Ja kun tekee alan parhaiden kanssa, tulee varmasti oman alansa mestariksi. The American Musical and Dramatic Academy (AMDA) on yksi USA:n parhaista esittävän taiteen oppilaitoksista. Opiskele tanssia, näyttelemistä, laulua tai musiikkiteatteria kesäkurssilla tai suorita koko kandin tutkinto AMDA:ssa!

Tältä sivulta saat yleiskatsauksen opiskelusta AMDA:ssa. Alasivut taas kertovat tarkempaa tarinaa koulutusohjelmista, majoituksesta ja opiskelijaelämästä New Yorkissa ja Los Angelesissa, sekä hakuprosessista.

Opiskelu American Musical and Dramatic Academyssa - KILROY


Miksi opiskella AMDA:ssa?

 • AMDA on ainutlaatuinen oppilaitos, joka on omistautunut kouluttamaan näyttelijöitä, laulajia ja tanssijoita Broadwaylle, televisioon ja elokuviin.
 • AMDA on ollut yli 50 vuoden ajan alan kärjessä esittävän taiteen oppilaitoksena.
 • Yliopistolla on kampukset sekä New Yorkissa että Los Angelesissa ja sinun on mahdollista suorittaa opintojasi molemmissa kaupungeissa.
 • Opetushenkilökunta koostuu alan aktiivisista ammattilaisista, jotka toimivat myös mentoreina opiskelijoille.
 • Monipuoliset opinto-ohjelmat: AMDA:n opinto-ohjelmissa opiskellaan sekä lavalla että kameran edessä tapahtuvaa esiintymistä. 
 • Intensiivisyys: 30-35 viikkotuntia kurssiopetusta ja lisäksi harjoitukset ja niihin valmistautuminen.
 • Koe-esiintymiset opintojen aikana: Viimeisen lukukauden aikana oppitunnit suoritetaan ilta-aikana, jotta opiskelijoilla on päivisin mahdollisuus osallistua koe-esiintymisiin.
 • Esittäytyminen alan ammattilaisille: Viimeisen lukukauden aikana järjestetään paneeli-iltoja, joissa opiskelijat esittelevät omaa työtään ja ammattitaitoaan alan ammattilaisille. Verkostoidu työekämään jo opiskeluaikana!
 • Menestyneet opiskelijat: AMDA on tuottanut yli 60 esiintyjää Broadwaylle viimeisen 3 vuoden aikana. Lisäksi AMDA:sta valmistuneet esiintyvät televisiossa ja elokuvissa ympäri maailman.


AMDA:ssa voit suorittaa:

 • Konservatorion kesäkursseja (kesto 2 viikkoa)
 • Kandin tutkinnon/alemman korkeakoulututkinnon
 • Oman alasi sertifikaatin

AMDA:n sijoitus oppilaitoslistauksessa

AMDA on sijoittunut neljänneksi Playbill Magazinen "10 edustetuinta collegea Broadwaylla kaudella 2017-2018" -listauksessa.

Knoppitietoa AMDA:sta

 • AMDA:n erikoisuus suhteessa muihin alan oppilaitoksiin löytyy sen nimestä: The American Musical and Dramatic Academy. Oppilaitos keskittyy lujasti kolmeen eri oppiaiheeseen: musiikkiteatteriin, näyttelemiseen ja tanssiin.
 • Opiskelijalla on mentori ja hän saa henkilökohtaista valmennusta ja tukea oppialaltaan. Projektien materiaalit valitaan opiskelijan omien vahvuuksien mukaan
 • AMDA:sta valmistuu lukuisia työelämässä menestyviä esittävän taiteen ammattilaisia
 • Kampukset sekä itä- että länsirannikolla: Vaikka valitsisit kampukseksesi New Yorkin tai Los Angelesin, sinun on mahdollista suorittaa opintoja myös toisella kampuksella halutessasi
 • 95% AMDA:n opiskelijoista saa tukea opintoihinsa oppilaitokselta stipendien tai apurahojen muodossa. Kysy lisää mahdollisista avustuksista KILROYn opintoneuvojilta.

AMDA:ssa opiskelu on monipuolista ja joustavaa, mikä auttaa sinua kasaamaan juuri sellaisen kokonaisuuden, joka tekee sinusta esittävän taiteen ammattilaisen. Suorita monipuolinen kandin tutkinto tai kartuta osaamistasi sertifikaatilla tai kesäkurssilla: valitsitpa miten vain, AMDA:sta saat oman alasi huippuopetusta!

Opiskele AMDA:n New Yorkin tai Los Angelesin kampuksella - KILROY

Opintojen hinta AMDA:ssa?

Maailmalla korkeakouluopinnoilla on suomalaisesta vinkkelistä arvioituna varsin korkea hintalappu. Opintojen hintaan vaikuttaa tietenkin valitsemasi opintojakson pituus: osallistutko viikkojen pituiselle intensiivikurssille, suunnitteletko vaihto-opintoja vai tavoitteletko koko tutkintoa. 

Kun mietit opintojen kustannuksia, huomio lukukausimaksujen lisäksi asuminen, muu eläminen ja opiskelijaviisumin sallimat työskentelymahdollisuudet. Toki asumisesta ja syömisestä pitää maksaa asuitpa sitten Mikkelissä, Helsingissä tai New Yorkissa. Opintoneuvojat auttavat myös budjettiasioissa, joten älä turhaan tuskaile yksin numeroiden kanssa. Lue lisää ulkomailla opiskelun kustannuksista.

HUOM! Lukukausimaksut ovat täysin samat haitpa sitten meidän kautta tai suoraan yliopiston omia väyliä pitkin. 

Suunnitelmien aloittaminen

Näiltä sivuilta saat kootun yleiskatsauksen opiskelusta AMDA:ssa. Itse kursseista ja muista yksityiskohdista löydät lisätietoa AMDA: omilta nettisivuilta.

Kun olet valmis aloittamaan hakuprosessin, tai jos et löydä etsimääsi tietoa AMDA:n  sivuilta, ota yhteyttä opintoneuvojiimme. Olemme American Musical and Dramatic Academyn virallinen edustaja Suomessa, mikä tarkoittaa, että meillä on suora yhteys yliopistoon sekä aina viimeisin tieto hakuprosessiin ja opiskeluun liittyen.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja The American Musical and Dramatic Academy (AMDA)?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä