Santa Barbara City College

Opinnot Santa Barbara City Collegessa

Opinnot Santa Barbara City Collegessa

Santa Barbaran opintovaihtoehdot tarjoavat hyvän valikoiman eri alojen koulutusohjelmia kanditason opiskelijoille. Lähde vaihtoon tai suorittamaan kaksivuotista Associate-tutkintoa.

Santa Barbara City Collegen koulutusohjemat

Santa Barbarassa sinulla on valittavanasi opintoja mm. kauppatieteiden, psykologian, graafisen suunnittelun, valokuvauksen, journalismin, elokuva- ja tv-tuotannon sekä globaaliopintojen (poikkitieteellinen opintoala sis. mm. sosiologiaa, viestintää, politiikkaa, talous- ja ympäristötieteitä ) aloilta.

Ulkomaalaiset opiskelijat voivat suorittaa SBCC:ssä 

  • Vaihto-opintoja valintasi mukaan yhden tai kahden lukukauden verran.
  • Associate-tutkinnon, joka tarkoittaa yksinkertaistettuna puolikasta kanditutkintoa: Associate-tutkinto on kaksivuotinen, jonka jälkeen voit hakea siirtoa amerikkalaisiin yliopistoihin, joissa jatkat kandin suorittamista vuosikurssilta 3. 

Lue lisää collegoista yleensä tai ota yhteyttä opintoneuvojiimme, jos kaipaat apua sopivan opintokokonaisuuden valinnassa tai sinulla on mitä tahansa kysyttävää collegessa opiskelusta.

Milloin lukukaudet alkavat?

Santa Barbarassa lukuvuosi on jaettu kahteen lukukauteen. Syyslukukausi alkaa elokuun puolivälissä ja päättyy joulukuun puolivälin tienoilla; vastaavasti kevätlukukausi starttaa tammikuun puolivälissä ja loppuu toukokuun puolivaiheilla.

Suosittelemme, että aloitat hakuprosessin mahdollisimman ajoissa, jotta ehdit hoitaa myös muut ulkomailla opiskeluun liityvät käytännön järjestelyt. 

Santa Barbara City Collegen opintoalat ja koulutusohjelmat

Kikkaile alta valikoimaa auki, niin näet mitä kaikkia opintovaihtoehtoja Santa Barbara tarjoaa opiskelijoille:

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Santa Barbara City College?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä