Santa Barbara City College

Majoitus Santa Barbara City Collegessa

Opiskelijamajoitus Santa Barbara City Collegessa

Kiinnostunut Santa Barbara City Collegesta, mutta emmit vielä kuinka hoitaa majoitus kuntoon ja miltä elämä kampuksella näyttää? Lue majoitusvaihtoehdoista ja kampuselämästä Kalifornian rannikolla ja tee sitten omat johtopäätöksesi Santa Barbaran houkuttelevuudesta!

Opiskelijamajoitus 

Santa Barbara City Collegella ei ole omia opiskelija-asuntoloita, mutta kaupungissa on paljon vuokra-asuntoja (myös lähellä kampusta), jotka soveltuvat opiskelijoille. College ei järjestäjä opiskelijoille asumuksia, mutta International Student Housing Coordinator auttaa ja neuvoo ulkomaalaisia opiskelijoita asunnon löytämisessä. 

Osa opiskelijoista valitsee asumismuodokseen isäntäperhevaihtoehdon. Valtaosa haluaa kuitenkin asua joko yksin tai muiden opiskelijoiden kanssa. Collegen omalta asuntofoorumilta löydät asunto- ja kämppäkaveri-ilmoituksia sekä tietoa Santa Barbaran eri alueista. Varaudu jo valmiiksi korkeaan hintatasoon. Avuksi budjettipähkäilyyn SBCC on koonnut opiskelijoille suuntaa-antavista taulukon elämisen kuluista.

Milloin aloittaa asunnon metsästys? 

  • Jos olet aloittamassa opintoja syyslukukaudella (elokuussa), aloita etsinnät maalis-huhtikuussa.
  • Jos aloitat kevätlukukauden alussa (tammikuussa), aktivoidu asunnonetsinnässä marras-joulukuussa.

Kampuselämä Santa Barbara City Collegessa

SBCC:n kampukselta on vain muutamia askeleita rannalle, joten siirtyminen vapaa-aikaan onnistuu nopeasti ja vaivattomasti – eikä rannalla opiskelukaan ole huono vaihtoehto. Suuntaa biitsille nauttimaan näkymistä ja merituulesta tai hyödynnä hiekkarannan liikuntamahdollisuudet lenkkeilyn ja beach volleyn voimin. Kampus sijaitsee Central Coastin alueella, mikä tarkoittaa, että siellä on juuri sopiva sekoitus kaupunkia ja "maaseutua". Losiin on matkaa 1,5 tuntia ja San Franciscossa olet 6 automatkan päätteeksi.

Santa Barbara City College tarjoilee koulutuksen lisäksi houkuttelevia biitsimaisemia

Kampuselämä Santa Barbara City Collegessa

SBCC:n kampuksella toimii yli 50 erilaista opiskelijaklubia, joihin jokainen halukas voi liittyä. Aktiivisuus ja erilaisiin tapahtumiin osallistuminen on hyvä tapa tutustua uusiin opiskelukavereihisi, joten liity rohkeasti mukaan, testaa oudoltakin kuulostavia juttuja ja urheiulajeja. Valikoimassa on mm. kansainväliseen talouteen, taiteisiin, teatteriin ja astronomiaan keskittyneitä kerhoja. Näiden lisäksi joukossa on tietenkin myös kasapäin erilaisia urheiluun keskittyviä kerhoja ja klubeja.

Santa Barbara City Collegessa kampuselämä on täynnä tapahtumia ja mahdollisuuksia

Kampuksen palvelut

Sujuvaa opiskelua varten kampuksella on oma Cyber Center, jossa opiskelijat voivat käyttää collegen tietokoneita siltä varalta, että oma läppärisi ei ole matkassa mukana. Keskuksessa on myös lukutiloja opiskelua varten. Kampuksella on myös muita keskuksia ja kirjastoja, joista löydät varmasti sen oman suosikkipaikkasi uuden oppimiselle. College tarjoaa myös ilmaista tutorointia.

Koko kampuksella on käytössä langaton nettiyhteys, joten voit halutessasi työskennellä vaikkapa kahvilassa. Kampuksen alueella on kahviloiden ja ruokapaikkojen lisäksi rauhoittavia viheralueita, joissa vetää henkeä ja unohtaa mahdolliset deadlinet ja tenttipaineet. Kampuksen palveluihin kuuluu myös erinomaiset liikuntamahdollisuudet. 

Liikkuminen kampuksella

Kaikki opiskelijat saavat bussipassin, jonka turvin kulkea ilmaiseksi koko Santa Barbaran kaupungin alueen julkisen liikenteen kulkuneuvoissa. Ilmaiset kyydit ovat voimassa lukukausien aikana.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Santa Barbara City College?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä