Santa Barbara City College

Opiskelijaelämä Santa Barbarassa, Kaliforniassa

Opiskelijaelämä Santa Barbarassa, Kaliforniassa

Santa Barbara sijaitsee Kaliforniassa USA:n länsirannikolla, 1,5 tunnin ajomatkan päässä Los Angelesista. Meren ja Santa Ynezin vuorien väliin jäävää kaupunkia asuttaa n. 90,000 asukasta, ja sen aktiviteettitarjonta on omiaan harhauttamaan opiskelijoita sopivasti välillä myös ulos kirjastostoista ja luentosaleista. Luontoa ja kaupungin sykettä, Santa Barabara tarjoaa Kalifornia parhautta - mikä olisikaan parempi paikka viettää ikimuistoista opiskelijaelämää!

Opiskelijakaupunki Santa Barbara

Santa Barbara on todellinen opiskelijoiden kaupunki. Sen lisäksi, että kaupungissa riittää tarjontaa tekemisen ja elämästä nauttimisen merkeissä, on kaupungin opiskelijaystävällisyys todennettavissa myös tuhansien opiskelijoiden läsnäololla: Santa Barbarassa on sekä SBCC:n kampus että University of California Santa Barbaran kotipaikka.

Santa Barbaralla on sopivaa tarjontaa niin urheilun, luontoseikkailujen ja erilaisten taidemuotojen ystäville. Lähde ulkoilmaan ihailemaan maisemia, shoppaile State Streetillä ja valitse suosikkisi lukuisista ravintolavaihtoehdoista. Iltaa kohde meno kiihtyy, kun väki löytää tiensä yöelämän sykkeeseen. 

Opiskelijaelämä Santa Barbarassa - Los Angeles on vain 1,5 tunnin ajomatkan päässä
Los Angelesissa vaikutuksen tekevät niin kaupungin valomeri kuin kaduilla vastaan tulviva elämän syke!

Santa Barabara on mielenkiintoinen yhdistelmä suurkaupungin dynaamisuutta ja pikkukaupungin kotoisaa tunnelmaa. Jos kuitenkin haluat aika ajoin kokea todellista suurkaupungin kihelmöintiä ihollasi, suuntaa Los Angelesiin tai San Franciscoon. LA on vain 1,5 tunnin ajomatkan päässä, Friscoon ajat kuutisen tuntia: nopea viikonloppureissu tai pidempi road trip...

Kalifornian monimuotoisuus on lähes loputon, joten opiskelijaelämästä Santa Barbarassa ei taatusti tule puuttumaan seikkailuja: biitsejä, tiheää asutusta, erämaata, viiniviljelmiä, tasaista aavikkoa, lumipeitteisiä vuoria, komeita metsämaisemia ja hulppeita urheilustadioneita. Suurkaupunkien lisäksi Yosemiten kansallispuisto ja Death Valleyn aavikko ovat kumpainenkin n. 5 tunnin ajomatkan päässä Santa Barbarasta.

Opiskelijaelämä - Santa Barbara City College ei ole kaukana Yosemiten kansallispuistosta
Lähde road tripille Yosemiten kansallispuistoon ja ime itseesi energiaa luonnon rauhallisuudesta ja vaikuttavista maisemista!

15 ilmaista aktiviteettia Santa Barbarassa

Santa Barbara itsessään voi toisinaan tuntua varsin raskaalta opiskelijabudjetille, mutta kaupungista löytyy myös paljon ilmaista tekemistä. Ime oppeja ja tyydytä uteliaisuuttasi museoissa, vietä leppoisia päiviä puistoissa ja lekottele biitsillä.

 1. Suuntaa State Streetille ja ota tuntumaa paikalliseen elämään.  
 2. Jos biitsit houkuttelevat, suosittelemme Santa Claus ja Buttrfly -rantoja. 
 3. Bongaa valaita Shoreline-puistosta käsin. 
 4. Tutustu paikalliseen taidetarjontaan osallistumalla taidekierroksille, joita järjestetään aina kuukauden ensimmäisenä torstaina. Kierrä gallerioita, taidekeskuksia ja kauppoja, nauti viininmaistelusta, livemusiikista ja erinäisistä esityksistä. 
 5. Joka sunnuntai rannan tuntumassa Cabrillo-bulevardilla pistetään pystyyn Santa Barbara Arts & Crafts Show, jossa tutustut paikallisten taiteilijoiden tuotoksiin.
 6. Lähde päiväretkelle Nojoqui-putouksille. Puiston reunalta on vain 15 minuutin ylämäkikävely putouksille. Muista nauttia luonnosta myös matkan varrella!
 7. Fiilistele, maistele ja tee löytöjä keskikaupungin maalaistorilla. 
 8. Kruisaile pitkin Highway 154:sta Santa Barbara Wine Countrylle (hulppeat maisemat ovat ilmaisia, tosin kyyti ja viinit luonnollisesti kustantavat joitakin dollareita).
 9. Rentoudu merenrannassa Carpinteria State Beach Parkissa. 
 10. Testaa taitojasi rullaluistimilla ja -laudalla Skater's Pointin rampeilla ja kaiteilla tai vaihtoehtoisesti ota paikkasi sivummalta ja ihaile muiden taitoja. 
 11. Vaella ihailemaan maisemia Inspiration Pointille. Kyseessä on kevyehkö tunnin, parin tunnin vaellus kauniissa vuorimaisemissa. Ei ollenkaan huono tapa viettää esim. luentovapaata iltapäivää.
 12. Suuntaa Guadalupe-hiekkadyyneille ihmettelemään luonnon tekosia. 
 13. Käppäile Stearns Wharf -laiturialuella ja katsasta päivän saalis. 
 14. Joulu- ja toukuun välisenä aikana Carpineria Sea Sanctuary on täydellinen paikka tuulettaa ajatuksia opiskelusta: lähde ihmettelemään hylkeiden toimintaa. 
 15. Goleta point on täydellinen spotti auringonlaskun ihailuun. Näköalapaikan niemimaa on myös loistava vaelluskohde. 

Opiskelijaelämää aurinkoisessa Kaliforniassa
Ota ilo irti opiskelijaelämästä Santa Barbarassa!

Tekemistä ei kuitenkaan tarvitse lähteä etsimään edes kampusta pidemmälle. Santa Barbara City Collegessa on paljon toimintaa opiskelijoille erilaisten kerhojen, klubien ja järjestöjen muodossa. Urheilua, teatteria, sosiaalisointia, juhlintaa, taiteita ja mitä näitä nyt onkaan. Lue lisää kampuksen tarjonnasta majoitusinfon yhteydestä.

Ilmasto Santa Barbarassa

Santa Barbarassa on miellyttävät lämpötilat ympäri vuoden. Kesällä mittari näyttää 15°C ja 25°C välisiä lukemia ja talvella vastaavasti 7–18°C. 

Liikkuminen Kaliforniassa

Helpoin tapa liikkua Kaliforniassa on oma auto, tosin Santa Barbarassa on hyvä julkisen liikenteen järjestelmä, joten oma auto ei missään nimessä on välttämätön. Ja niitä lomien road trippailuja varten voita aina vuokrata auton. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Santa Barbara City College?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä