Santa Barbara City College

Hakeminen Santa Barbara City Collegeen

Hakeminen Santa Barbara City Collegeen

Jos Santa Barbara City College kiinnostaa, aloita haku mahdollisimman hyvissä ajoin ennen tähtäimessäsi olevaa lukukauden alkua, jotta ehdit hoitaa haun lisäksi käytännön asiat kuntoon. Apuja ja neuvoja saat tietenkin opintoneuvojiltamme.

Sisäänpääsykriteerit Santa Barbara City Collegeen

Collegessa arvioidaan akateemista menestymistäsi aiempien ja nykyisten opintojesi perusteella. Lukion/ammattikoulun keskiarvon tulee olla 8 paikkeilla, ylioppilaskirjoituksista keskiarvon tulee olla M. Nämä arvosanarajat eivät kuitenkaan ole tarkkoja rajoja, joten kysy ihmeessä mahdollisista poikkeuksista ja tulkinnoista opintoneuvojiltamme.

Lisäksi Santa Barbarassa kriteerinä on ikä: opiskelijoiden on oltava täysi-ikäisiä (18v) opintojen alkaessa.

Kielivaatimukset?

SBCC ei vaadi opiskelijoilta etukäteen kielitestejä (kuten TOEFL tai IELTS). Sen sijaan kaikki uudet opiskelijat aloittavat opinnot paikan päällä kielikokeella ja matematiikan testillä. Tämä kielitestin mukaan arvioidaan tuleeko sinun ottaa varsinaisten opintojen lisäksi kielikursseja.

Luonnollisestikin sinun on kuitenkin itse arvioitava kielitaitosi etukäteen: pystytkö opiskelemaan vieraalla kielellä? Apuja näihinkin pohdintoihin saat opintoneuvojiltamme.

Milloin hakea? 

Santa Barbara City Collegessa on 2 aloitusajankohtaa (sekä kesäohjelma). Haut päättyvät seuraavasti: 

  • Kevätlukukausi (alk. tammikuussa): 1.11.
  • Syyskukausi (alk. elokuussa): 1.6.
  • Kesäkurssit: 1.4.

Huomaathan, että käytännön syistä, suosittelemme haun aloittamista hyvissä ajoin ennen annettuja takarajoja. Opiskelijaviisumin haussa saattaa kestä jopa 4–5 kuukautta, miksi suosittelemme, että aloitat haun 6 kuukautta ennen opintojen aloitusajankohtaa.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Santa Barbara City College?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä