Santa Barbara City College

Opiskelu Santa Barbara City Collegessa - KILROY
 

Opiskelu Santa Barbara City Collegessa

Santa Barbara City College (SBCC) Kaliforniassa on loistava mahdollisuus opiskella USA:ssa kohtuullisilla hinnoilla. Santa Barbarassa opintovaihtoehtona ovat ns. associate-tutkinnot, jotka pohjustavat tulevia yliopisto-opintojasi.

Tältä sivulta löydät perustietoja Santa Barbara City Collegesta. Alasivut puolestaan kertovat tarkemmin koulutusohjelmista, majoituksesta ja kampuselämästä, opiskelijaelämästä Santa Barbarassa sekä hakuprosessista

Jos opiskelu USA:ssa on harkinnassasi, on Santa Barbara City College, SBCC, hyvä vaihtoehto. College on suosittu vaihtoehto niin kansainvälisten kuin amerikkalaistenkin opiskelijoiden keskuudessa – eikä vähiten collegen rantatonttisijaintinsa ansiosta! SBCC on amerikkalaisessa hintavertailussa edullinen vaihtoehto ja siksikin houkutteleva valinta esim. yhden tai kahden lukukauden vaihto-opintoihin.  

5 hyvää syytä opiskella Santa Barbara City Collegessa

 • Sijainti, sijainti, sijainti. Rantahiekkaa, vuorimaisemia, auringon valoa ja lämpimiä päiviä. Ja kun kaikki tämä vielä yhdistetään korkeatasoiseen koulutukseen, on paketti koossa. 
 • Pienet luokkakoot: keskimäärin opetusryhmässä on 28 opiskelijaa. 
 • Santa Barbarassa assitentit eivät päädy opettamaan kursseja. Pätevät, koulutetut opettajat hoitavat opetuksen, assarit assaroivat. 
 • Associate-tutkinnon suoritettuasi sinulla on hyvät mahdollisuudet hakea siirtoa University of Californiaan (kampukset Berkeleyssä, Los Angelesissa ja San Diegossa) sekä muihin yhdysvaltalaisiin yliopistoihin jatkamaan kandidaatin tutkinnon suorittamista.  
 • Collegen vapaa-ajan aktiviteettien listalla on yli 50 erilaista klubia ja kerhoa, joissa pidät itsesi aktiivisena monin tavoin ja tapaat uusia kavereitasi.  

Santa Barbara City Collegen ranking-menestys

 • SBCC on yltänyt kahdesti (2011 ja 2013) arvostetun Aspe.n Instituutin Top10-lisalle, jossa rankataan 1200 yhdysvaltalaista community collegea järjestykseen. Vuonna 2013 SBCC oli listauksen 1.  
 • SBCC on akkreditoitu Accrediting Commission of Community and Junior Colleges (ACCJC) toimesta.
 • Vuonna 2014 SBCC:lle myönnettiin Hayward Award tunnustuksena sen korkeatasoisesta koulutuksesta. 
 • Vuonna 2012 SBCC:n Express to Success -ohjelmalle myönnettiin palkinto opiskelijoiden tasavertaisuudesta

Opiskelu Santa Barbara City Collegessa - KILROY

Mitä Santa Barbara City Collegessa voi opiskella? 

Santa Barbarassa opiskelet – luonnollisesti surffaamisen ja amerikkalaisen elämänmenon lisäksi – mitä sitten valitsetkin yli 80 tutkintovaihtoehdon joukosta. Kansainväliset opiskelijoilla on valittavaan:

 • Vaihto-opinnot – Suorita lukausi tai kaksi Santa Barbarassa osana suomalaista kandidaatin tutkintoa.
 • Associate-tutkinto – Opinnot luetaan hyväksi, kun siirryt suorittamaan yhdysvaltalaiseen yliopistoon kandidaatin tutkintoa, eli et joudu aloittamaan kandiopintoja alusta.

Jos muuten collegen ja yliopiston erot mietityttävät, kurkkaa ihmeessä lisäinfoa collegesta. Kurkkaa myös, mistä vaihto-opinnoista on kyse.  

Mitä maksaa Santa Barbara City Collegessa opiskelu?

Ulkomailla opiskelujen kokonaishintaan vaikuttaa luonnollisesti, missä asut ja kuinka paljon tavallisestikin käytät rahaa arjessa. Lukukausimaksut ovat kuitenkin väistämttä iso menoerä, kun mietit kokonaisbudjettiasi. Katso tästä hintatietoja Santa Barbara City Collegen opinnoista. Huomaathan, että hinnat vaihtelevat valitsemasi opintoalan mukaan. Maksat lukukausimaksut aina suoraan collegelle (et meille), joten hinnat ovat samat haitpa sitten itsenäisesti tai opintoneuvojiemme avustuksella.

Lue lisää ulkomailla opiskelujen kustannuksista tai varaa itsellesi heti aika ilmaiseen opintoneuvontaan, jossa saat selkoa rahoitusasioiden lisäksi myös hakuprosessiin.

Santa Barbara City College lyhyesti

 • Huikea kampus Tyynenmeren rannikolla 
 • Kaiken kaikkiaan yli 20,000 opiskelijaa 
 • Yli 1,300 kansainvälistä opiskelijaa yli 70 eri maasta 

Miten KILROY voi auttaa?

Näiltä sivuilta löydät yleisen tason tietoa mm. mahdollisista opintoaloista, opiskelijaelämästä ja hakuprosessista. Kun kaipaat yksityiskohtaista tietoa esim. kurssien sisällöstä, vieraile collegen omilla sivuilla: www.sbcc.edu

Kun olet selannut kurssivalikoimaa ja bongannut joukosta suosikkisi, ota yhteyttä opintoneuvojiimme, jotka ohjeistavat eteenpäin hakuprosessissa. Voit tietenkin aina ottaa yhteyttä myös, jos et löydä etsimääsi tai kaipaat apua esim. collegen koulutuskuvioiden ymmärtämiseen.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Santa Barbara City College?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä