San Diego State University

Opinnot San Diego State Universityssä - Selaa koulutusohjelmia

Opinnot San Diego State Universityssä

San Diego State University tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille opintomahdollisuuksia erilaisten opintokokonaisuuksien muodossa. Voit hakea englannin kieliohjemaan, suorittamaan erillistä sertifikaatti-opintokokonaisuutta tai vaihto-opintoihin lukukaudeksi tai kahdeksi. Yliopiston luennoitsijat ovat alansa huippuja, ja kurssivalikoima on laaja, joten saat varmasti vastinetta opintopanostuksellesi!

San Diego State Universityssä voit opiskella joko erillisiä opintokokonaisuuksia tai vaihto-opiskelijana osan suomalaisesta korkeakoulututkinnostasi. Suoritat opintojasi kursseilla paikallisten opiskelijoiden kanssa. San Diego State University tarjoaa vaihtoehtoja myös suoraan lukion tai ammattikoulun jälkeisiin opintoihin.

Mitä San Diego State Universityssä voi opiskella?

  • Englannin opinnot ja sertifikaatti-ohjelmat 
    ALI:n valikoimissa on useita eri englanin kielen ohjelmavaihtoehtoja eri tarkoituksia varten. Voit valita itsellesi sopivan kurssin: akateeminen englanti, kommunikointi tai liikemaailman englanti.
    San Diegossa voit suorittaa myös n.5 viikon mittaisia serfikaattiohjelmia joko osana kotimaista tutkintoasi tai täysin erillisinä opintokokonaisuuksina: Business, Hospitality, Tourism and Recreation Management, Sustainable Tourism Management, Entertainment Management ja Environmental Studies.

  • Vaihto-opinnot
    SDSU:n valikoimassa on yli 80 opintoalaa ja 3000 kurssia, joista valita vaihtoon sopiva kokonaisuus.


Koulutusohjelmasta riippuen opiskelet joko kansainvälisestä opiskelijoista koostuvissa ryhmissä tai ns. sekaryhmissä paikallisten kanssa.

Tuntuuko monimutkaiselta? Ei hätää, apu löytyy läheltä ja helposti! Ota yhteyttä opintoneuvojiimme ja saat vastaukset kaikkiin mietityttäviin kysymyksiisi.

HUOM: Kaikki SDSU:n kurssit toimivat saatavuuden periaatteella, eikä yliopisto voi taata, että pääset ensisijaisesti valitsemillesi kursseille. San Diegoon saavuttuasi rekisteröidyt nettijärjestelmässä haluamillesi kursseille, jolloin saat saat tietää lopullisen lukujärjestyksesi vapaiden paikkojen mukaisesti. Kysy opintoneuvojiltamme tarkemmat tiedot kurssivalinnoista. 

San Diego State Universityn akateeminen kalenteri

San Diego State Universityn lukuvuosi on jaettu kahteen jotakuinkin samanmittaiseen lukukauteen. Syyslukukausi alkaa elokuun lopussa ja päättyy joulukuun loppuun; kevätlukukausi alkaa tammikuussa ja loppuu toukokuun lopussa. Ota yhteyttä tarkkojen hakupäivämäärien ja hakuohjeiden saamiseksi. 

Koulutusohjelmat San Diego State Universityssä

Avaa alta opintoalakohtaiset otsikot, niin näet San Diegon koulutusohjelmatarjonnan. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja San Diego State University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä