San Diego State University

Majoitus San Diego State Universityssä

Opiskelijamajoitus San Diego State Universityssä

Tavoitteena opiskelu San Diego State Universityssä, mutta asumiskuviot mietityttävät? Ei huolta! Kerromme vaihtoehdoista, kampuselämästä ja ohjeistamme asunnon hakuprosessissa.

Opiskelija-asunnot San Diegossa 

San Diego State University tarjoaa opiskelijoilleen hyvin varusteltuja asuntoloita. Kampusasuntoloiden lisäksi yliopisto tekee yhteistyötä erilaisten asunnontarjoajien ja välitysfirmojen kanssa, mikä helpottaa opiskelijoiden asunnonetsintää. Voit valita asuinvaihtoehdoksesi asuntolan, yksityisen vuokrakämpän tai isäntäperhemajoituksen. 

  • University Towers -asuntola: Tämä asumismuoto on pakettivaihtoehto, joka sisältää myös ruoat viikon jokaiselle päivälle. Asuntola sijaitsee kävelymatkan päässä kampukselta. Jaat huoneen toisen opiskelijan kanssa. Asuntolassa on keittiö yhteiskäytössä. 
  • On-Campus-asunnot: Kampusasunnot sijaitsevat joko kävelymatkan tai lyhyen bussimatkan päässä kampukselta ja sen luentosaleista. Huoneistoissa on yhteinen keittiö; muutoin voit valita, haluatko oman huoneen omalla kylpyhuoneella vai jaatko keittiön lisäksi myös muut asuintilat kämppäkavereiden kanssa. Asuntoja on eri kokoisia ja hinnat vaihtelevat luonnollisesti huonemäärän mukaan. 
  • Off-Campus-asunnot: Moni opiskelija päätyy vuokraamaan asunnon kampuksen ulkopuolelta. Yksin asumisen sijaan suosittu vaihtoehto on etsiä asunto yhdessä uusien opiskelukavereiden kanssa. Tämä on myös edullisin asumisvaihtoehto. Opiskelijat suosivat Mission Beach ja Pacific Beach -alueita.
  • Isäntäperhemajoitus: Voit valita myös isäntäperhemajoituksen ja asua paikallisessa perheessä. Samalla pääset pintaa syvemmälle amerikkalaiseen kulttuuriin. Isäntäperhemajoituksiin kuuluu 2 ateriaa päivässä. 

Löydät varmasti itsellesi sopivan ja luontaisimman vaihtoehdon, kunhan ensin tiedät budjettisi sekä mieltymyksesi esim. kämppäkavereiden ja sijainnin osalta. Opintoneuvojamme auttavat tiedon keruussa ja vaihtoehtojen rajaamisessa. 

Majoitus San Diego State Universityssä

San Diego State Universityn kampus
San Diego State Universityn idyllinen kampus sijaitsee vain 10 minuutin päässä yksiltä Kalifornian kauneimmista rannoista. Mission Bay Aquatic -keskus on oiva paikka surffaukseen ja vesihiihtoon ja luonnollisestikin koko on rantaviiva on huikea, pitkä lenkkipolku. 

Niin ikään itse kampusalue pitää sisällään lukuisia mahdollisuuksia, jotka tekevät opiskelijan elämästä sekä helpompaa että mielenkiintoisempaa. Lukuisten oppimiskeskuksien lisäksi kampuksella on liikuntatiloja, kahviloita, uima-altaita, kirjasto, kauppoja sekä tietenkin myös ammattitaitoinen henkilökonta, joka auttaa kansainvälisiä opiskelijoita koko opiskelujen ajan. 

Liikenne kampukselta kaupunkiin ja takaisin

San Diegossa paikasta toiseen liikkuminen on helppoa. Julkinen liikenne on järjestetty tehokkaasti ja sulavasti. Pääset helposti kampukselta kaupunkiin ja takaisin. Yliopistolla on oma bussipysäkki, joten liikkuminen on todellakin tehty helpoksi SDSU:n opiskelijoille. 

Kampuselämä San Diego State Universityssä 

Opiskelujen lisäksi SDSU:ssa pääset osalliseksi monenmoisista sosiaalisista aktiviteeteista. Yliopisto tarjoaa opiskelijoilleen useita urheilukerhoja sekä erilaisia klubeja, joiden toiminnassa tapaat muita samanhenkisiä opiskelijoita.

Kerhojen ja klubien lisäksi International Student Center järjestää lukuisia tapahtumia ja aktiviteettaja, joihin osallistumalla tutustut niin muihin kansainvälisiin opiskelijoihin kuin paikallisiinkin nuoriin. Hyödynnä siis aktiviteettimahdollisuudet ja kokeile uusia harrastuksia, kunnes löydät oman paikkasi! 

Majoitus ja kampuselämä San Diego State Universityssä

Samalla kun verkostoidut ja saat uusia ystäviä, kehität kielitaitoasi, kuulet uusia näkökulmia eri kulttuureista ja taustoista tulevilta opiskelijoilta ja opit uusia taitoja sekä uusia asioita itsestäsi. Voit ottaa osaa vapaaehtoistyöprojekteihin, erilaisille retkille, urheilutapahtumiin ja kulttuuritapahtumiin.  

Lue lisää opiskelijaelämästä.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja San Diego State University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä