San Diego State University

Hakeminen San Diego State Universityyn

Hakeminen San Diego State Universityyn

Haku amerikkalaisiin yliopistoihin on hieman erilainen prosessi kuin hakeminen suomalaisiin kolmannen asteen koulutusohjelmiin. Jos San Diego State University houkuttelee, ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat lisätietoa ja kaikki tarvitsemasi ohjeet onnistuneeseen hakuun.

Olemme Suomessa San Diego State Universityn virallinen edustaja, mikä käytännön tasolla tarkoittaa hyviä uutisia sinulle: voit luottaa siihen, että saat meiltä aina viimeisimmän, ajantasaisen tiedon ja antamamme vinkit, ohjeet ja neuvot perustuvat suoraan yliopistolta saamaamme tietoon sekä vuosien aikana kerryttämäämme kokemukseen SDSU:m toimintatavoista ja muiden kauttamme lähteneiden opiskelijoiden antamaan palautteeseen. 

Meillä on suora yhteys yliopistoon, joten jos kaipaat lisätietoja tai tarkennuksia, saat sen kauttamme nopeammin, sen sijaan että etsisit ensin oikean yhteystiedon SDSU:n nettisivuilta ja odottaisit sitten vastausta tuhansien muiden halukkaiden opiskelijoiden jonossa. 

Hakuvaatimukset

Kaikkiin koulutusohjelmiin ja kaikille opintoaloille sinulla tulee olla vähintään tyydyttävät arvosanat edellisistä opinnoistasi. Kauppatieteen opinto-ohjelmiin vaaditaan aiempia yliopistotason kursseja taloustieteen, kirjanpidon, rahoituksen, matematiikan, tilastotieteiden tai tietojärjestelmäjohtamisen aloilta. 

Ota yhteyttä opintoneuvojiimme tarkempien pääsyvaatimustietojen saamiseksi. 

Kielivaatimukset

Opiskelu San Diegossa tapahtuu luonnollisesti englanniksi ja yliopiston on pystyttävä todentamaan riittävä kielitaitosi, jotta pystyt seuraamaan ja osallistumaan opetukseen. Kielitaidon voi todistaa joko TOEFL tai IELTS -kielitesteillä.

Yliopisto voi myös harkita kielitestistä vapautusta, jos vähintään kaksi akateemista kurssia (ei kieliopintoja) on suoritettu englanniksi. Vähintään yhden kursseista tulee liittyä omaan pääaineeseen. Kielitestivapautuksen hakua varten tulee muiden liitteiden mukana toimittaa professorin suositus. Kirjelmään tulee liittää tieto siitä mitkä opintorekisteriotteessa näkyvistä kursseista on suoritettu englanniksi.

Ennen kuin ilmoittaudut (maksullisiin) kielitesteihin, tarkista opintoneuvojiltamme mahdolliset helpotukset kielitestivaatimuksiin.

Milloin hakea San Diego State Universityyn?

San Diego State Universityyn tulee hakea vähintään 6 kuukautta ennen lukukauden alkua (syyslukausi alkaa elokuussa ja kevätlukukausi tammikuussa). Opiskelupaikat voidaan kuitenkin täyttää jo ennen hakuajan virallista loppumista, joten ota meihin yhteyttä ja aloita hakuprosessi heti, kun olet tehnyt päätöksen hakea San Diego State Universityyn.

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja San Diego State University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä