San Diego State University

Opiskelu San Diego State Universityssä
 

Opiskelu San Diego State Universityssä

Haluaisitko opiskella yhdessä USA:n mielenkiintoisimmissa kaupungeissa, saada todellisen kulttuurikylvyn ja kerätä samalla kokemuksia koko loppuelämäksesi? San Diego State University sijaitsee lähellä San Diegon kaupunkikeskustaa, hiekkarantoja sekä Meksikon rajaa, joten opiskelijoilla riittää tekemistä myös luentojen ja tenttilukemisien ulkopuolella!

San Diego State University on yksi USA:n johtavista yliopistoista, ja yliopisto on tunnettu eloisasta opiskelijayhteisöstään. Lue alta opiskeluista San Diego State Universityssä (SDSU) ja siirry sitten välisivuille saadaksesi tarkempaa tietoa koulutusohjelmista, opiskelijaelämästä, majoituksesta ja kampuksesta sekä hakuprosessista. Viimeisellä välilehdellä pääset lukemaan opiskelijatarinoita...

10 hyvää syytä opiskella San Diego State Universityssä

 • SDSU-kampus sijaitsee eteläisen Kalifornian hiekkarantojen, kuten La jolla, Coronado ja Mission Beach, naapurissa.
 •  Yliopiston valikoimassa on laaja valikoima kursseja esimerkiksi kauppatieteiden, viestinnän ja median aloilta.
 • SDSU:n 33,000 opiskelijaa tekee siitä San Diegon suurimman ja koko Kalifornian kolmanneksi suurimman yliopiston.
 • SDSU:ssa on yli 1,400 kansainvälistä opiskelijaa yli 90 maasta, joten kaverpiirisi tulee olemaan värikäs! 
 • San Diego State University tekee yhteistyötä useiden paikallisten, voittoatavoittelemattomien yleishyödyllisten järjestöjen kanssa, mikä mahdollistaa opiskelijoille lukuisat mahdollisuudet merkitykselliseen vapaaehtoistyöhön.

Opiskelu San Diego State Universityssä

 • Etelä-Kaliforniassa sataa todella, todella harvoin.
 • American Language Institute (yksi SDSU:n laitoksista) on tunnustettu kansallisissa ranking-listoilla ja sillä on Western Association of Schools and Colleges (WASC) akkreditointi. 
 • San Diego on täydellinen kaupunki kesäisille harrastuksille ja ulkoaktiviteeteille aina auringonotosta, surffaukseen, maastopyöräilyyn ja vaikkapa rantalentikseen. 
 • San Diego tunnetaan myös nimellä America's Finest City ja sillä on maine yhtenä Yhdysvaltojen turvallisimpana kaupunkina – ei siis hullumpi paikka opiskelijalle. 
 • San Diego on jotakuinkin täydellinen spotti erilaisten retkien ja minireissujen tukikohdaksi: lähitienoilta löytyy hulppeita luontokohtia, kutkuttavia kaupunkikohteita ja paljon aktiviteettimahdollisuuksia.

Mitä San Diego State Universityssä voi opiskella?

Teemme yhteistyötä San Diego State Universityn American Language Instituten (ALI) kanssa, mikä tarkoittaa, että sinä voit hakea opiskelemaan englantia todella inspiroivaan ympäristöön. Ja vaikket päätyisikään englannin opintoihin yliiopistossa, San Diegossa "oppiaineisiisi" kuuluu jotakuinkin luonnollisesti arkipäivän kieliopinnot, kalifornialainen kulttuuri ja elämäntapa, road tripit ja tietenkin surffaus.

Opintokokonaisuuksien tasolla vaihtoehtoihisi kuuluu:

 • Lyhyet englannin kielen opintokokonaisuudet 
 • Sertifikaattiohjelmat
 • Lukukauden ja lukuvuoden vaihto-opinnot

Valintojen tekeminen koulutusohjelmien ja kurssien välillä voi tuntua vaikealta, joten ota ihmeessä yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat apuja toivomiesi vastaavuuksien löytämiseen.

Opiskelu San Diego State Universityssä - La Jolla -ranta

Mitä maksaa opiskelu San Diego State Universityssä?

Opiskelujen hinta San Diegossa vaihtelee opintojen tasosta ja koulutusohjelmasta riippuen. Lukukausimaksuihin ei kuitenkaan vaikuta se, haetko San Diegoon meidän kauttamme vai itsenäisesti. Saat meiltä opintoneuvontaa ja apua hakuprosessiin, mutta hoidat maksut yliopistolle aivan kuten kuka muukin.

Kokonaisvaltaisesti elämisen hintaan San Diegossa vaikuttaa luonnollisesti henkilökohtaiset kulutustottumuksesi ja valitsemasi asumismuoto. Ota yhteyttä tarkempien hintatietojen saamiseksi tai jos kaipaat muutoin vain apuja ulkomaan opintojen budjetointiin. Muistahan, että opintoneuvontamme on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. 

Opiskelu San Diego State Universityssä

Kuinka KILROY voi auttaa opiskeluissa San Diegossa?

Tarjoamme ilmaista opintoneuvontaa ja annamme vinkkejä kaikenlaisiin kysymyksiisi ulkomaan opintoihin liittyen riippumatta oletko jo päätynyt tiettyyn yliopistoon vai mietitkö vielä vaihtoehtojasi. Ota yhteyttä, niin laitetaan opintosuunnitelmasi käyntiin! 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja San Diego State University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä