New York Film Academy

Opinnot New York Film Academyssä - Koulutusohjelmat

Opinnot New York Film Academyssä

NYFA:ssa opiskelet kuvausta, näyttelemistä, tuottamista, käsikirjoittamista, 3D-animaatiota, ohjaamista, journalismia, valokuvausta ja lavastusta valintasi mukaan. Jos elokuva-ala kiinnostaa, NYFA:sta löydät varmasti sopivan koulutusohjelman haaveidesi toteuttamiseen!

Mitä New York Film Academyssä voi opiskella?

NYFA tarjoaa ainutlaatuisia koulutusohjelmia, joille on vaikea löytää vertaisia oikeastaan mistään. Lähde siis ja toteuta unelmasi juuri siinä sinun koulutusohjelmassa!

Tutkinto-ohjelmien opetuspaikka on Kalifornian Los Angeles sekä Miamin South Beach. Workshoppeja ja konservatorio-ohjelmia opetetaan kaikilla kampuksilla, mutta tällä hetkellä ulkomaalaiset opiskelijat eivät voi osallistua näille kursseille Miamissa. Muiden kampuksien kurssit ovat kuitenkin avoimia kaikille.

New Yorkin, Los Angelesin ja Miamin lisäksi NYFA järjestää workshoppeja ja muita opintokokonaisuuksia myös muualla maailmassa. Voit opiskella ammattitaitoisissa opeissa erilaisia lyhyitä kokonaisuuksia esimerkiksi Australiassa, Dubaissa, Tokiossa ja Pariisissa. Tarkemmat tiedot USA:n ulkopuolisista workshopeista ja konservatoriohjelmista saat opintoneuvojilta.

NYFA tarjoaa erilaisia opintovaihtoehtoja, joiden joukosta löydät varmasti sen oman juttusi:

  • 1 & 2 vuoden mittaiset konservatoriohjelmat
  • Kandin ohjelmat (tarjolla vain Los Angelesin ja Miamin kampuksilla)
  • Maisterin ohjelmat (tarjolla vain Los Angelesin ja Miamin kampuksilla)
  • Ns. kaksivuotiset Associate-ohjelmat (tarjolla vain Los Angelesin ja Miamin kampuksilla)
  • Lyhyet ohjelmat ja workshopit

Kaikki koulutusohjelmat ja kurssit ovat huolellisesti suunniteltu vastaamaan elokuva- ja tv-teollisuuden todellisia tarpeita. Opiskelet aina käytännönläheisesti oli valitsemasi opintoala sitten mikä tahansa. Haastat itsesi päivittäin oppimaan uutta, kyseenalaistamaan aiemmin oppimasi sekä astumaan mukavuusalueesi ulkopuolelle. NYFA:ssa opiskelijat oppimat valjastamaan luovuutensa käytäntöön.  

Opinnot New York Film Academyssä - Koulutusohjelmat

Vierailevat luennoitsijat 

Varsinaisen opintosuunnitelman lisäksi New York Film Academy on tunnettu tavastaan toivottaa tervetulleeksi yliopiston opettajakunnan ulkopuolisia luennoitsijoita jakamaan tietotaitoaan. Osa luennoitsijoista on yliopiston alumneja, osa muutoin vain tunnettuja ja menestyneitä tekijöitä, kukin oman alansa huippuja. 

Opiskelijana kuulet maailman huippujen vinkkejä ja kokemuksia, joista on varmasti hyötyä myös omalla, tulevalla urallasi.  

Akateeminen kalenteri

NYFA:ssa kukin opinto- ja kurssikokonaisuus noudattaa omia aikataulujaan. Lukukausien aloitusajat siis vaihtelevat ala- ja koulutusohjlemakohtaisesti. Tarkat aikataulut ja muutkin opiskeluun liittyvät asiat saat selville kysymällä opintoneuvojiltamme. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja New York Film Academy?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä