New York Film Academy

Majoitus New York Film Academyssä - Opiskelijamajoitus

Opiskelijamajoitus New York Film Academyssä

New York Film Academyn kaikilla kolmella kampuksella, New Yorkissa, Los Angelesissa ja Miamissa, on huippuluokan puitteet opiskeluun. Saat kampuksilta myös kaiken tarvitsemasi tuen asuntoasioissa ja sopeutumisessa elämään Pohjois-Amerikassa.

Näiden kolmen tukikohdan lisäksi New York Film Academyllä on myös satelliittikampuksia ympäri maailman. Halutessasi voit siis opiskella elokuva-alaa myös esimerkiksi Pekingissä, Pariisissa, Rio de Janeirossa tai vaikkapa Kiotossa. Lisätietoa näistä muista opiskelukaupungeista saat opintoneuvojiltamme.

Puitteet NYFA:ssa

NYFA:n opiskelijana sinulla on käytössäsi ammattitason välineet ja tilat, joita tarvitset kouluttautuessasi tulevaan ammattiisi. Harjoittelet samoilla työkaluilla kuin millä ammattilaiset tv- ja elokuva-alalla tekevät töitä päivittäin: kamerat, valaistus, leikkaus, puvustus. Opiskelijoilla on niin ikään käytössään erilaisia harjoitustiloja ja jos opiskelet näyttelemistä pääset opintojesi puitteissa esiintymään oikeille lavoille ja/tai kameran eteen.  

New Yorkin kampus - Manhattan

Majoitus New York Film Academyssä - Opiskelijamajoitus

New Yorkissa NYFA:n toimitilat sijaitsevat keskeisillä paikoilla Manhattanilla: Union Square, Battery Place sekä Financial district -alueilla. New Yorkissa julkinen liikenne kattaa kaupungin hyvin ja kun vielä ne kuuluisat keltaiset taksit ovat huomattavasti suomalaisia takseja edullisempia, liikut helposti paikasta toiseen – noh, helposti heti kun vain opit järjestelmän! Greenwich Village, Soho ja Times Square ovat kaikki kävelymatkan päässä NYFA:n toimitiloista. 

Opiskelijamajoitus New Yorkissa - NYFA 

NYFA:lla on New Yorkissa oma Housing-osasto, jotka auttavat asuntoasioissa. Vaihtoehtoina on sekä asuntola-asumista että joko asunnon tai huoneen vuokraamista. New York ei ole halpa paikka asuntomarkkinoiden osalta, joten jos vain suinkin pystyt, saavu kaupunkiin hieman etukäteen, jotta jätät itsellesi aikaa etsinnöille ja jotta pääset paikan päälle katsomaan tarjontaa. Edullisempia asuntoja ja huoneita varten kannattaa varautua muuttoon ydinkeskustan ulkopuolelle.  

----------

Los Angelesin kampus - Hollywood

Majoitus New York Film Academyssä - Opiskelijamajoitus

Los Angelesin NYFA-kampus sijaitsee aivan Hollywoodin sydämessä, Universal ja Warner Brothers -studioiden lähettyvillä. Losissa opiskelet siis aivan elokuvamaailman ytimessä ja varsin kirjaimellisesti ammattilaisten ympäröimänä. Studioiden läheisyys ja Hollywood-kyltti toimivat myös jatkuvana muistutuksena, mistä opinnoissasi on lopulta kyse. 

LA saa usein kritiikkiä julkisen liikenteen heikosta tilanteesta, ja vaikka oma auto onkin Losissa ehkä se helpoin (tosin ei läheskään aina se nopein) tapa liikkua paikasta toiseen, pärjäät hyvin myös bussien, metron ja junien verkostolla. 

Opiskelijamajoitus Los Angelesissa - NYFA

NYFA:lla ei ole omia opiskelija-asuntoloita Los Angelesissa, mutta yliopiston Housing-koordinaattorit auttavat asunnon etsinnässä. Osa opiskelijoista vuokraa kimppakämpän esimerkiksi Universal Studiota vastapäätä, mutta etenkin jos lähdet Losiin opiskelemaan useammaksi vuodeksi, saatat haluta enemmän vaihtoehtoja, joita löydät hieman kauempaa.  

----------

Miamin kampus - South Beach

NYFA:n Miamin kampus sijaitsee South Beach -alueella vain lyhyen kävelymatkan päässä rannasta ja kuuluisasta Ocean Drivestä. Täällä opiskelijat ammentavat inspiraatiota Art Deco -rakennuksista, huimista auringonlaskuista ja biitseistä sekä monikulttuurisesta väestöstä. Alue on täydellinen mitä erilaisimpien elokuvaprojektien miljööksi.  

Opiskelijamajoitus Miamissa - NYFA

NYFA:lla ei ole Miamissa on-campus -asuntoloita, mutta saat Housing-koordinaattoreilta apua opiskelija-asuntosi etsintään. Jos vain pystyt, saavu Miamiin hyvissä ajoin ennen kurssiesi alkua, jotta ehdit etsimään asuntoa kaikessa rauhassa. Asunnon etsintä vaikeutuu jo aikataulullisestikin huomattavasti opintojen alettua.

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja New York Film Academy?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä