New York Film Academy

Attending classes at NYFA in Los Angeles

Hakeminen New York Film Academyyn

New York Film Academyssä on jatkuva haku, eli teoriassa voit hakea, milloin vain. Suosittelemme kuitenkin, että aloitat haun mahdollisimman ajoissa. Erityisesti, jos haluat hakea apurahoja, ole liikkeellä ajoissa.

Pääsyvaatimukset

Kuten lähes kaikissa yliopistoissa myös New York Film Academyssä pääsyvaatimukset vaihtelevat hieman valitsemasi tutkintoalan mukaan. Koulutusalasta riippumatta sinulla tulee kuitenkin olla hyvät arvosanat edeltävistä opinnoistasi (oli kyse sitten toisen asteen tai aiemmista kolmannen asteen opinnoista). Hyvä englannin taito on välttämätön. 

New York Film Academy arvostaa hakijoiden aitoa kiinnostusta ja intohimoa alaa kohtaan. Varaudu osoittamaan, että olet valmis investoimaan aikaa ja energiaa koulutukseesi. Monella muulla alalla voi riittää pelkkä paikalle tuleminen, mutta luovilla aloilla sinun on todella oltava läsnä ja panostettava oppimiseen. 

Hakukriteereihin kuuluu myös todistus, että pystyt rahoittamaan sekä opintosi että asumisesi. Kysy tarkemmin vaatimuksista ja rahoitusvaihtoehdoista opintoneuvojiltamme.

Kielivaatimukset

Kaikkien kurssien opetus on englanniksi, joten on luonnollisesti erittäin tärkeää, että kielitaitosi on kunnossa. Sinun on pystyttävä kommunikoimaan ja ilmaisemaan itseäsi opetuskielellä. Eri linjoille on hieman erilaiset kielivaatimukset, joten ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat tarkat tiedot kielivaatimuksista.

Apurahat New York Film Academyyn

NYFA jakaa opiskelijoilleen apurahoja sekä taitojen että taloudellisen tilanteen perusteella. Koe-esiintymisten perusteella NYFA:n valintakomitea tekee päätöksiä taitoihin perustuvien apurahojen suhteen niiden opiskelijoiden osalta, jotka hakevat vähintään vuoden mittaisiin ohjelmiin. 

Apurahojen summat vaihtelevat hieman koulutusohjelmakohtaisesti, niin että enimmillään avustusta voi saada 10000 - 15000 USD/lukuvuosi.

 

Tuo tai lähetä täytetty ja allekirjoitettu hakulomake liitteineen meille. Tarkistamme, että hakemuksesi on täytetty oikein ja että siinä on mukana kaikki tarvittavat liitteet. Hakemuksesi on kauttamme heti seuraavana päivänä yliopiston käsiteltävänä. Halutessasi voit hakea myös useampaan kuin yhteen yliopistoon kerralla!

Valmiina seikkailuun? Sinä ja New York Film Academy?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä