New York Film Academy

NYFA - Kuvaukset New Yorkin yössä
 

Opiskelu New York Film Academyssä

New York Film Academy (NYFA) on ollut perustamisestaan, 1992, lähtien yksi USA:n johtavista elokuva-alan kouluista. Kursseilla on pienet ryhmäkoot, mikä takaa yksilöllisen opetuksen ja ilmapiirin, jossa on helppo olla luova. Kokeneilla opettajilla ja vierailevilla luennoitsijoilla on kaikilla kokemusta käytännön elokuva-alan töistä. NYFA:lla on kampukset New Yorkissa, Los Angelesissa ja Miamissa.

Tältä sivulta saat yleiskatsauksen opiskelusta NYFA:ssa. Alasivut taas kertovat tarkempaa tarinaa koulutusohjelmista, majoituksesta ja opiskelijaelämästä, sekä hakuprosessista

Miksi opiskella New York Film Academyssä?

New York Film Academy, NYFA, on yksi Yhdysvaltojen johtavista elokuva-alan kouluttajista. Yliopisto tarjoaa opiskelijoille intensiivistä opetusta, vaativia kursseja ja opetusta pienissä ryhmissä. NYFA:ssa opitaan ennen kaikkea tekemällä eikä niinkään luennoilla istumalla. Valmistaudu siis sukeltamaan tuntemattomaan ja tarttumaan rohkeasti toimeen. 

Opiskelitpa sitten millä tahansa NYFA:n kampuksista, New Yorkissa, Los Angelesissa tai Miamissa, huomaat nopeasti eläväsi ja opiskelevasi keskellä elokuvamaailmaa. Kaikkialla on mielenkiintoinen sekoitus erilaisia ihmisiä, kieliä, kulttuureja, ruokia ja lahjakkuuksia. Täydellinen ympäristö olla luova ja imeä oppeja ympäristöstä!

Opiskelu New York Film Academyssä - Kameran takana

Mitä NYFA:ssa voi opiskella?

NYFA on erikoistunut elokuva- ja televisiotuotantoihin liittyviin opintoaloihin. Voit valita kursseja elokuvatuotannon, näyttelemisen, käsikirjoittamisen, dokumentaarin, animaation, musiikkiteatterin, valokuvauksen, radio- ja televisiouutisoinnin, kuvittamisen, leikkauksen, graafisen suunnittelun ja pelisuunnittelun aloilta. 

Varsinaisten monivuotisten koulutusohjelmien, kandidaatti ja maisteri, lisäksi voit lähteä NYFA:n oppeihin workshop-kursseille (1–8 viikkoa) tai suorittamaan 1–2 vuoden konservaotiotutkintoja.

Mikä tekee NYFA:sta ainutlaatuisen?

NYFA:ssa noudatetaan tekemällä oppimisen metodeja. Jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien saatat löytää itsesi käsittelemästä kameraa tai vastaanottamassa palautetta näyttelijän taidoistasi. 

Yliopistolla kaikki ovat opettamansa alojensa ammattilaisia ja toimivat aktiivisesti aloillaan. Tämä on hyvä uutinen opiskelijoille, jotka saavat työelämän ja alan kehityksen näkökulmasta ajantasaista ja oleellista opetusta. 

NYFA:ssa opit suoraan tekijöiltä. Yliopistossa käy tasaisin väliajoin vierailevia luennoitsijoita, jotka antavat oman lisävärin opinnoille. Kampuksilla on nähty luennoimassa mm. Steven Spielberg, Ron Howard, Glenn Close, Ben Stiller, Jonah Hill, Kim Cattrall, Seth Rogen.

NYFA:ssa opiskelee n. 7,500 lahjakasta nuorta, joista n. 2,600 on ulkomaalaisia opiskelijoita. Monikulttuurinen opiskelijakunta yhdessä inspiroivien vierailijoiden, ammattitaitoisten opettajien ja tekemisen meiningin yhdistelmä tekee NYFA:sta dynaamisen ja hauskan opiskeluympäristön. 

Opiskelu New York Film Academyssä - Oppeja luokkahuoneessa

Opintojen hinta New York Film Academyssä?

Opintojen hintaan vaikuttaa tietenkin valitsemasi opintojakson pituus: osallistutko viikkojen pituiselle intensiivikurssille, lähdetkö NYFA:an vaihtoon lukukaudeksi vai lähdetkö suorittamaan koko tutkintoa. Opintojen pituuden lisäksi hintaan vaikuttaa myös valitsemasi opintoala. 

Lukukausimaksujen lisäksi ulkomailla opintojen hintaa miettiessä on hyvä huomioida myös esimerksiki asuminen ja eläminen sekä pienemmät yksittäiset kulut kuten viisumi, vakuutukset ja lentoliput. Loppusumma voi kuulostaa isolta, mutta huomaathan, että asumis- ja elämiskulut joudut maksamaan asut ja opiskelet sitten missä vain. Älä turhaan jää painimaan yksin budjettiasioiden kanssa: kysy apua opintoneuvojiltamme

Kun tiedät, mihin varautua, saat kokonaisuus hallittavamman otteen ja voit aloittaa hakuprosessin

HUOM! Lukukausimaksut ovat täysin samat haitpa sitten meidän kauttamme tai suoraan yliopiston väyliä pitkin. Meiltä saat kuitenkin kaikki ohjeet, vinkit ja tiedot tärkeistä päivämääristä samasta paikkaa. Tarkistamme myös hakupaperisi ja varmistamme, että hakemuksessasi on mukana kaikki tarvittava. 

Lisäinfoa

Näiltä meidän sivuilta saat kootun yleiskatsauksen opiskelusta NYFA:ssa. Itse kursseista ja muista yksityiskohdista löydät lisätietoa New York Film Academyn omilta nettisivuilta

Kun olet valmis aloittamaan hakuprosessin tai jos et löydä etsimääsi tietoa NYFA:n omilta sivuilta, ota yhteyttä opintoneuvojiimme. Olemme NYFA:n virallinen edustaja Suomessa, mikä tarkoittaa, että meillä on suora yhteys yliopistoon sekä aina viimeisin tieto hakuprosessiin ja opiskeluun liittyen. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja New York Film Academy?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä