Musicians Institute

Yleistä tietoa

Haluatko laulaa, soittaa bassoa, rumpuja tai kitaraa tai kirjoittaa musiikkia elokuviin ja televisioon? Siintääkö suunnitelmissa ura levy-yhtiössä? Musicians Institute (MI) on sinua varten.

Los Angeles

USA:n toiseksi tiheimmin asutun kaupungin metropolialueella elää 16 miljoonaa asukasta, joiden juuret ovat yli 140 maassa - melkoinen kulttuurikoktaili. Los Angelesin etninen monimuotoisuus avautuu reissaajalle China-, Korea- ja Thaitownissa sekä pikku-Intiassa, -Amerikassa ja -Etiopiassa, joissa jokaisessa on omanlaisensa maailma. Kaikille suurkaupungeille tyypilliseen tapaan Los Angeles on mitä erilaisimpien klubien ja konserttien, ravintoloiden, museoiden ja gallerioiden keidas.

Musicians Institute keskellä Hollywoodia

Oppilaitoksen ainutlaatuinen kampusalue sijaitsee keskellä Hollywoodia. Moni menestystarina on alkanut legendaarisesta Hollywoodista, joka on oikeastaan oma kaupunkinsa.

Los Angelesissa jokainen päivä on seikkailu. Halutessasi voit tehdä päivä- tai viikonloppumatkoja lähialueille sekä muualle Kaliforniaan ja naapuriosavaltioihin. Harrastusmahdollisuuksia löytyy kulttuuri- ja viihdetapahtumien lisäksi lukemattomia: surffausta, bodyboardingia, lentopalloa, auringonpalvontaa, tennistä, koripalloa ja patikointia USA:n luonnonpuistoissa.

Asuminen ja eläminen

Oppilaitoksen Housing Services -yksikkö auttaa opiskelijoita löytämään turvallisen, mukavan ja edullisen asunnon läheltä kampusta. MI:llä ei ole omia opiskelija-asuntoja, mutta Housing Services ylläpitää listaa tarjolla olevista  asunnoista. Vuokra kimppakämpässä on noin 400 - 600 USD/kk, yksiössä kaksi kertaa enemmän.

Asumiseen ja elämiseen kuluu tietenkin rahaa, mutta onneksi opiskelijabudjettia pystyy hieman venyttämään opiskelija-alennuksia hyödyntäen. Muista siis aina kysyä alennuksista ja hyödynnä ISIC-korttisi niin Los Angelesissa kuin muuallakin USA:ssa.

Liikenne

Jokaisella losilaisella on tilastojen mukaan oma auto, koska välimatkat ovat pitkiä. Kaupungissa vierailevat käyttävätkin yleensä takseja. Julkinen liikenne käsittää metron, bussi- ja junayhteydet.

Hollywoodin alueella asuville opiskelijoille, MI tarjoaa ilmaisen kuljetuspalvelun kotiin iltaluentojen jälkeen.

Ilmasto

Los Angeles sijaitsee alueella jossa vallitsee välimerenilmasto, jolle ovat ominaisia kuivat ja kuumat kesät sekä kosteat talvet. Vähintään viitenä kesäkuukautena vuorokauden keskilämpötila on yli 20 astetta. Talvisin on viileämpää ja sateisempaa, päivälämpötilat pysyttelevät 10 ja 20 asteen välillä.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Musicians Institute?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä