Musicians Institute

Hyvä aloitus uralle musiikkialalla
 

Musiikkialan opintoja USA:ssa

Jos unelmoit työskentelystä musiikin parissa, on vaikea löytää parempaa vaihtoehtoa, kuin opiskelu Musicians Institutessa Hollywoodissa.

Musicians Institute

Haluatko laulaa, soittaa bassoa, rumpuja tai kitaraa tai kirjoittaa musiikkia elokuviin ja televisioon? Siintääkö suunnitelmissa ura levy-yhtiössä?

Musicians Institute (MI) on sinua varten.

MI:ssä löydät itsesi musiikkialan keskuksesta ja saat paljon arvokasta tietoa, inspiraatiota ja luot tärkeitä kontakteja. Useat alan ammattilaiset, kuten Red Hot Chili Peppers, Korn ja Weezer ovat vanhoja MI:n opiskelijoita.

Isot tähdet järjestävät oppilaitoksella koe-esiintymisiä rekrytoidessaan uusia tekijöitä. Ota iso askel kohti kansainvälistä uraa ja hae yhteen maailman arvostetuimmista musiikkioppilaitoksista. MI:n opinto-ohjelmista löytyy vaihtoehtoja sekä musikaalisille että musiikkiteollisuudesta kiinnostuneille.

Faktaa

Opiskelijoita: n. 1 200
Kansainvälisiä opiskelijoita: n. 260
Akkreditointi: Musicians Institute has been an accredited member institution of the National Association of Schools of Music (www.arts-accredit.org) since 1981 and is licensed to operate in the State of California by the Bureau for Private Postsecondary and Vocational Education.
MI:n kotisivut: www.mi.edu

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Musicians Institute?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä