Hillsborough Community College

Davis Islands - Tampa

Tampa

HCC sijaitsee meren rannalla Floridassa, Tampan metropolialuella, noin tunnin ajomatkan päässä Orlandonsta länteen. Tampa Bay -alue on täynnä urheilunähtävyyksiä, upeita kulttuuritapahtumia sekä huippuluokan ostos- ja ruokailumahdollisuuksia.

Paikalliset ylpeilevät ympärivuotisesta auringonpaisteesta, eloisasta kulttuuritarjonnasta sekä kukoistavasta business-ympäristöstä loistavine opiskelumahdollisuuksineen.

HCC:n opiskelijat pääsevät nauttimaan laajasta valikoimasta ulkoiluharrastuksia Tampan alueella: retkeilyä, vaellusta, ratsastusta, pyöräilyä, kalastusta, sukellusta, purjehdusta, veneilyä ja melontaa. 

Lähes 55 kilometriä valkoista hiekkarantaa ja Meksikonlahden lämpivät vedet odottavat vain lyhyen ajomatkan päässä.

Alueella on myös paikallisia nähtävyyksiä kuten  The region also has local attractions such as Busch Gardens, Florida Aquarium, Lowry Park Zoo sekä MOSI (Museum of Science & Industry).

Orlandosta löytyvät tietenkin myös Walt Disney World ja Universal Studios. 

Ilmasto

Tampassa vallitsee aurinkoinen, kostea, subtrooppinen ilmasto. Toukokuun puolivälistä lokakuun puoliväliin lämpötila on keskimäärin 24– 30°C. Niin sanottuna talvikautenakin lämpötilat saattavat nousta 20 asteeseen. Talvet ovat yleisesti ottaen lauhoja ja kuivia. Tampassa on keskimäärin 250 aurinkoista päivää vuodessa.

Muistathan myös, että ISIC-kortillasi saat monenlaisia opiskelija-alennuksia niin Floridasta kuin muualtakin USA:sta

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Hillsborough Community College?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä