Hawaii Pacific University

Majoitus Hawaii Pacific Universityssä - Keskustakampus

Opiskelijamajoitus Hawaii Pacific Universityssä

Kun olet tehnyt päätöksen hakea Hawaii Pacific Universityyn, kannattaa tutustua myös yliopistokampuksien tarjontaan sekä majoitusvaihtoehtoihin. Opiskelija-asunnon löytäminen on itse asiassa varsin helppoa Havaijilla ja HPU:n kampukset tarjoavat monipuolisia palveluita, joten tästä vain järjestelemään käytännön asioita!

Opiskelija-asunnot Hawaii Pacific Universityssä

Hawaii Pacific Universityllä on kaksi vaihtoehtoa opiskelijoille, jotka päättävät kutsua kodikseen yliopiston kampusasuntoloita. Loa-kampuksen asunnot ovat pääsääntöisesti yliopiston nuoremmille, kandiopiskelijoille. Näihin asuntoihin sisältyy aina myös ateriat.

Toinen vaihtoehto on keskustakampuksen Waterfront Lofts, Honolulun keskustassa. Nämä opiskelija-asunnot otettiin käyttöön 2014, ja niiden sijainti aivan vesirajassa tekee asunnoista erityisen houkuttelevan. Jos päädyt valinnassasi näihin Aloha Tower Marketplacen kämppiin, voit valita sisällytätkö vuokraasi ruokailut vai et. Huoneistot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. 

HPU keskustakampus - Honolulu
HPU:n Honolulun keskustakampus

Moni opiskelija päätyy etsimään asunnon yksityisiltä markkinoilta. Tämä on varteenotettava vaihtoehto jos asut mielummin yksin kuin kämppäkavereiden kanssa. Varaudu jo ajatuksen tasolla, että asunnon etsinnässä saattaa mennä hetki, äläkä koskaan maksa etukäteen takuusummia vaikka kuinka uskoisit löytäneesi täydellisen kämpän Suomesta käsin. Asuntoja on kuitenkin hyvin tarjolla, ja kämpän löytyminen on loppupeleissä sitten kuitenkin varsin helppoa Oahulla. Suurin osa opiskelijoista asettuu Waikikin alueelle. 

Saat paikan päällä apuja ja neuvoja yliopiston opiskelijapalveluista ja voit aina myös kysyä lisäinfoa opintoneuvojiltamme.

Hawaii Pacific Universityn kampukset

HPU:n molemmat kampukset sijaitsevat Oahun saarella. Keskustakampuksella Honolulun liiketalouden keskuksessa, Chinatownin vieressä toimii liiketoiminnanjohtamisen, humanististen tieteiden ja valtiotieteiden tiedekunnat. Kampuksella on omat tietokonekeskukset ja erilaisia opiskelutiloja opiskelijoiden käytössä. Lisäksi keskustakampukselta löytyy kirjastoja ja kirjakauppoja.  

Loa-kampus sijaitsee puolestaan n.15 minuutin ajomatkan päässä kaupunkin keskustasta. Loa-kampuksella pitää majaansa mm. luonnon- ja terveystieteiden tiedekunnat. Tämä vehreä kampus on myös valtaosan HPU:n urheilukeskuksien kotipaikka: koripallo-, lentopallo- ja tenniskentät sekä kuntokeskus. Niin ikään opiskelijoiden tuki, Student Center, toimii Loa-kampuksella.

HPU tekee yhteistyötä Oceanic Instituten kanssa, mikä tekee siitä kolmannen mahdollisen opiskelupaikan. Instituutti mahdollistaa myös opiskelijoiden tutkimustyön ja työharjoittelujaksot.

Opiskelijamajoitus HPU:ssa - Loa-kamapus
HPU:n Loa-kampus, 15 minuutin ajomatkan päässä Honolulusta

Kampuselämää Havaijilla

Akaatemisten palveluiden, kuten kirjastot ja opetustilat ja laboratoriot, lisäksi HPU:n kampukset tarjoavat opiskelijoille myös paljon muita aktiviteettimahdollisuuksia. Liity johonkin lukuisista kerhoista ja klubeista: kokeile uutta harrastusta ja tutustu muihin opiskelijoihin hauskan tekemisen kautta. Erilaisia harrasteryhmiä löytyy niin urheilun, tanssin, historian, kulttuurin kuin poliittisen vaikuttamisenkin aloilta.  

Kampukset tarjoavat myös apua ammatilliseen kehittymiseesi. Ota vastaan Student Leadership Challenge tai ota osaa Employment Workshoppiin.

Kampuksien ulkopuolella Honolululla ja Oahulla on vaikka mitä tarjottavanaan. Lue lisää opiskelijaelämästä Havaijilla ja kuvittele itsesi mukaan menoon!

Kampuselämä Hawaii Pacific Universityssä

Liikenne yliopistolla ja kaupungilla

Valtaosa opiskelijoista käyttää päivittäin busseja liikkuessaan paikasta toiseen. Oahulla busseilla liikkuminen on suhteellisen kätevää. Jos asut Waikikin alueella, bussimatka keskustakampukselle kestää n. 15–20 minuuttia. Kampuksien välillä toimii oma bussilinja, joten liikut vaivatta myös kampukselta toiselle. 

Muutoin Havaijilla liikkuminen vaatii useimmiten lentolippua. Kätevin tapa tutustua muihin saarin on lentoteitse: saarien väliä kulkee vain muutama lautta ja nekin seilaavat vain Mauin ja Lānaʻin sekä Mauin ja Molokaʻin väliä.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Hawaii Pacific University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä