Hawaii Pacific University

Hakeminen Hawaii Pacific Universityyn

Hakeminen Hawaii Pacific Universityyn

Mikäli Hawaii Pacific University herätti kiinnostuksesi, lue alta lyhyesti hakuprosessista. Ota sitten yhteyttä opintoneuvojiimme hakukaavakkeiden ja tarkkojen ohjeiden saamiseksi. HPU:lla on käytössä jatkuva haku, joten voit hakea ympäri vuoden.

Toimimme Hawaii Pacific Universityn virallisena edustajana Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa sekä Alankomaissa ja Belgiassa. Virallisen asemamme myötä meillä on suora yhteys yliopistoon: saamme tarvittaessa vastauksia nopeasti ja tiedämme aina ensimmäisten joukossa mahdollisista muutoksista liittyen hakuprosessiin, asuntotilanteeseen ja tutkintovalikoimaan. 

Pääsyvaatimukset Hawaii Pacific Universityyn 

Pääsyvvatimukset vaihtelevat tutkinnon ja opintoalan mukaan. Kuitenkin yleisenä vaatimuksena voidaan pitää vähintään tyydyttävää aiempaa opintomenestystä. Yliopisto ottaa arvioinnissaan huomioon sekä aiemmat että nykyiset opintosi. 

Osaan maisteriohjelmista vaaditaan erityiset testit ja niistä tietyt minimipisteet. Ota yhteyttä opintoneuvojiimme tarkkojen opinto-ohjelmakohtaisten pääsyvaatimuksien osalta.  

Kielivaatimukset

Luonnollisesti, jotta opiskelusi Havaijilla onnistuu, tulee kielitaitosi olla tietyllä tasolla. Hawaii Pacific University vaatii kielitaidon todisteeksi TOEFL tai IELTS -koetta ja testistä, opintoaloittain vaihtelevia, pisteitä. Saatat kuitenkin olla oikeutettu erikoislupaan, jolloin voit todistaan kielitaitosi esim. tietyllä lukion päättötodistuksen englannin arvosanalla. Älä siis ilmoittaudu (maksullisiin) kielitesteihin, ennen kuin olet varmistanut opintoneuvojiltamme, mitä todistuksia loppupeleissä tarvitset.   

Milloin hakea HPU:hun?

Yliopistolla on käytössä jatkuvan haun järjestelmä, mikä tarkoittaa että hakemuksia käsitellään ympäri vuoden ja voit siis käytännössä aloittaa hakusi milloin tahansa. Älä kuitenkaan turhaan pitkitä haun aloittamista, jotta ehdit saada vastauksen ja hoitaa kaikki tarvittavat käytännön asiat ajoissa. 

Vaihto-opiskelijat (Study abroad)
Syyslukukautta silmällä pitäen vaihto-opiskelijoiden kurssirekisteröityminen alkaa huhtikuun alussa ja vastaavasti kevätlukukauden kurssipaikkoja aletaan täyttää marraskuussa. Jos haaveilet lukukauden tai kahden vaihto-opinnoista Havaijilla, hoida hakuprosessi alkuun ajoissa. 

Kandiopiskelijat
Vaikka HPU ottaa vastaan hakemuksia ympäri vuoden, sillä on sisäisesti tiettyjä hakusyklejä. Jos haluat hakea kandidaatin tutkinto-ohjelmiin (aloitus syyslukukauden alussa), huomio marraskuun 15. päivä. Kun haet näinkin ajoissa, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada yliopistolta apuraha, ja luonnollisesti mitä aikaisemmin saat tiedon apurahoista ja asuntoasioista, sitä enemmän sinulla on aikaa järjestellä muuttosi Havaijille.

Aikainenen haku antaa sinulle myös hyvät mahdollisuudet ilmoittautua juuri niille kursseille, joille haluat. Marraskuunkin jälkeen voi toki hakea – ja tulla hyväksytyksi. Itse asiassa haku on auki koko vuoden.

Maisteriopiskelijat
Valtaosaan maisterin tutkinto-ohjelmista on jatkuva haku. Muutamiin ohjelmiin on kuitenkin tarkat opintoalakohtaiset takarajat. Saat tarkat tiedot päivämääristä, hakumenettelyistä, tarvittavista liitteistä ja todistuksista opintoneuvojiltamme

Apurahat Hawaii Pacific Universityssä

Erityisesti kandidaatin tutkinto-opiskelijoille on tarjolla hyviä, yliopiston omia apurahoja, joita kannattaa ehdottomasti hakea. Näistä, ja muista mahdollisista apurahoista, saat tietoa ottamalla yhteyttä. 

 

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Hawaii Pacific University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä