Hawaii Pacific University

Opiskelu Hawaii Pacific Universityssä
 

Opiskelu Hawaii Pacific Universityssä

Hawaii Pacific University (HPU) tarjoaa opiskelijoilleen laajan valikoiman koulutusohjelmia ja kursseja. Yliopistolla on kaksi kampusta, toinen Honolulun keskustassa ja toinen rauhallisemmalla Kaneohen alueella. HPU:ssa opetus tapahtuu pienryhmissä ja opetuksessa painotetaan keskustelevaa otetta. Havaijilla vietät tietysti vapaa-aikasi biitsillä, surffiaalloilla tai huikeilla tulivuorivaelluksilla.

Tältä sivulta voit lukea infoa Hawaii Pacific Univeristyssä opiskelusta. Tarkempia tietoja koulutusohjelmista, opiskelijaelämästä Havaijilla, opiskelijamajoituksesta ja hakuprosessista saat näiltä alasivuilta. Opiskelijatarinat-osiossa saat puolestaan tuntumaa opiskelijan arkeen.

10 hyvää syytä opiskella Hawaii Pacific Universityssä

 1. Kansainvälinen ilmapiiri: HPU:ssa on opiskelijoita yli 100 maasta, joten ystäväpiirisi levittäytyy pian globaaliksi. 
 2. Laaja valikoima opintovaihtoehtoja – Valittavanasi on yli 50 kandiohjelmaa sekä 14 maisterin tutkinto-ohjelmaa. 
 3. Opiskelijoiden ja opetushenkilökunnan suhde on 15-1, joten saat arvokasta, henkilökohtaista ohjausta ja opetusta, mikä puolestaan helpottaa akateemisten tavoitteidesi saavuttamista. 
 4. HPU:n sijainti keskellä Tyyntämerta on ideaali erityisesti, jos haaveissasi on korkeatasoiset meribiologian tai oseanografian opinnot. HPU ja tutkimuskeskus Oceanic Instituten yhteistyön tuloksena yliopisto ja tutkimuskeskus tekevät maailmanluokan tutkimus- ja kehitystyötä meribiologian, kalanviljelyn, biotekniikan ja aloilla. 
 5. Yliopistolla on hyviä apurahoja erityisesti kansainvälisille kandin tutkinto-opiskelijoille: voit hakea 2,000USD - 10,000USD /lukuvuosi arvoisia apurahoja.
 6. Hawaii Pacific Universityn opiskelijaelämä on aktiivista: valitse oma kerho, ryhmä tai urheiluseura yli 50 vaihtoehdon joukosta.   
 7. HPU:n pääkampus sijaitsee aivan Honolulun sydämessä, Havaijin talouden, kulttuurin ja poliittisen toiminnan keskuksessa. 
 8. Havaiji on suosittu turistikohde, mikä tekee HPU:sta mielenkiintoisen yliopiston turismin opiskelulle – ja opintoalastasi riippumatta Havaiji tarjoaa kasapäin huikeita turistikohteita ja -aktiviteetteja, joihin tutustua! Lukukaudessa tai kahdessa sinusta ei vielä tule paikallista, mutta opiskelijana bongaat nopeasti helmet turistirysien joukosta... 
 9. Havaiji on kiistatta yksi maailman upeimmista rantakohteista: upeita biitsejä ja huimia auringonlaskuja!
 10. Paikalliset ihmiset ovat tunnettuja ystävällisyydestään, joten tunnet olosi tervetulleeksi heti ensimmäisistä päivistä lähtien.

Opiskelu Hawaii Pacific Universityssä - Opiskelu Havaijilla

Mitä Hawaii Pacific Universityssä voi opiskella?

Surffauksen, auringonoton ja hulatanssin lisäksi voit opiskella Havaijilla

 • kandidaatin tutkinnon
 • maisterin tutkinnon
 • lukukauden tai kaksi vaihto-opintoja (study abroad) Visiting Students -ohjelmassa.

Lue lisää, mitä opintoaloja Hawaii Pacific Universityssä on tarjolla

Hawaii Pacific Universityn kansainvälinen ranking-menestys 

HPU on tunnettu kansainvälisestä opiskelijakunnastaan ja amerikkalaisittain suhteellisen edullisista lukukausimaksuistaan. Yliopisto on huomioitu myös erilaisissa ranking-listauksissa:

 • USA Today rankkasi HPU:n USA:n kansainvälisimmäksi yliopistoksi mittarinaan opiskelijoiden kulttuuritausta. (2014)
 • The Princeton Review listasi HPU:n Best in the West-yliopistojen joukkoon alueellisessa yliopistovertailussaan. (2016) 
 • Honolulun kaupunki on saanut tunnustusta yhtenä USA:n parhaimpana opiskelijakaupunkina American Institute of Economic Research (AIER) Best Small Cities for College Students -listauksessa.

Opiskelu Hawaii Pacific Universityssä - Opiskelu HavaijillaOpintojen hinta Hawaii Pacific Universityssä?

Lopullinen hintalappu HPU:n opinnoillesi riippuu opintojesi tasosta (kandi/maisteri) sekä valitsemastasi opintoalasta. Opiskelu ulkomailla sisältää luonnollisesti myös muita kuluja kuin lukukausimaksuja, mutta älä turhaan häkelly: kysy apua opintoneuvojiltamme. Saat apua opintoajan budjetointiin: asuminen kampuksella, eläminen Havaijilla, vakuutukset, lennot jne.

Kun tiedät, mihin varautua, tuntuu kokonaisuus heti hallittavammalta ja voit ryhtyä konkreettisiin toimiin. Opintoneuvojamme osaavat vinkata myös yliopiston tarjoamista apurahoista ja auttavat sinua itse hakuprosessissa.

Itse lukukausimaksut ovat tismalleen samat haitpa sitten meidän kauttamme tai suoraan yliopiston väyliä pitkin. Meidän kautta saat kuitenkin kaikki tiedot, ohjeet ja tärkeät päivämäärät samasta paikkaa. Lisäksi tarkistamme hakupaperisi ja varmistamme, että hakemuksessasi on mukana kaikki tarvittava. 

Hawaii Pacific University tiiviissä paketissa

 • Yliopiston opiskelijoiden joukosta löytyy kaikkien Yhdysvaltojen 50 osavaltion ja jopa 100 eri maan edustajat. Sinä voit olla yksi lisäys tähän kansainväliseen joukkoon! 
 • HPU:lla on oma sinfoniaorkesteri – ja myös sinä voit osallistua pääsykokeisiin.
 • Yliopistolla on oma tutkimusalus, jonka kyytiin myös opiskelijat pääsevät osana opiskeluja: täydellinen tapa tutustua mm. merikilpikonniin ja valaisiin. 
 • 'Aloha' on havaijin kielen käytetyin sana. Kontekstista riippuen sana tarkoittaa 'hei', 'näkemiin', 'tervetuloa' tai 'onnea matkaan' – mutta tämän jo varmaan tiesitkin. 

Usa Hawaii Tiki Masks

Kuinka KILROY voi auttaa?

Tiesithän, että tarjoamme ilmaista opintoneuvontaa, joka ei sido sinua mihinkään. Jos päätät hakea kauttamme, veloitamme pienen toimistomaksun – tämä summa maksaa kuitenkin nopeasti itsensä takaisin, kun säästyt esim. virallisilta notaarimaksuilta. Monen yliopiston kohdalla voimme myös todistaa englannin kielen käännökset oikeiksi, joten säästyt myös todistuksien käännösmaksuilta.

Kun päätät hakea Hawaii Pacific Universityyn ota yhteyttä hyvissä ajoin, niin varmistat, että jätät itsellesi tarpeeksi aikaa oikean opinto-ohjelman valintaan ja kaikkiin käytännön järjestelyihin.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Hawaii Pacific University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä