Green River College

Opiskeijakokemus Green River Collegesta - KILROY

Opiskeijakokemus Green River Collegesta

Jos haluat tietää, millaista opiskelu on Green River Collegessa opiskelijanäkökulmasta, jatka lukemista Sandersin kokemuksista.

Kuka: Sander Alankomaista
Mitä: Vaihto-opintoja, filosofiaa, radiotuotantoa, psykologiaa ja valtiotieteitä

"Opin todella paljon kolmen kuukauden aikana Green River Collegessa. Kampus on amerikkalaisittain varsin pieni, mutta juuri se tekee ilmapiiristä leppoisan ja ylipäätänsä asioiden hoitamisesta, sekä paikasta toiseen liikkumisesta, helppoa. Erityisesti kansainvälisille opiskelijoille on paljon erilaista ohjelmaa ja erilaisia palveluita, jotka varmistavat, että opiskelijat viihtyvät. Olipa sinulla sitten mitä tahansa kysyttävää, saat aina vastaukset henkilökunnalta.

Asuin itse muiden opiskelijoiden kanssa kampuksella ja suosittelen ehdottomasti samaa ratkaisua mös muille. Uskon, että kampusasuminen on ainoa oikea tapa päästä sisään amerikkalaiseen opiskelijaelämään. Campus Corner Apartments on pääasiasssa ulkomaalaisten opiskelijoiden asuttama opiskelijakortteli vain parin minuutin kävelymatkan päässä kampukselta. Tämä on täydellinen paikka asua avoimessa ilmapiirissä.

Ulkomaille opiskelemaan lähteminen on todellakin jokainen euron arvoinen päätös! Lukukausimaksut kuulostavat aina isoilta summilta, mutta loppupeleissä investointi on ehdottomasti kaiken sen arvoista. Sen lisäksi, että opit paljon luennoilla, ulkomainen kokemus näyttää hyvältä ansioluettelossasi, parannat kielitaitoasi ja saat mahtavia, ikimuistoisia kokemuksia."

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Green River College?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä