Green River College

Opiskelijaelämä Auburnissa, Seattlen lähellä - KILROY

Opiskelijaelämä Auburnissa, Seattlen lähellä

Green River College sijaitsee Auburnissa, lähellä Seattlea, Washingtonin osavaltiossa. Sen kampus on erittäin turvallinen ja viihtyisä: Green River Collegessa vietät varmuudella ikimuistoista opiskelijaelämää! USA:n luoteisosat tarjoavat myös huikeita luontoelämyksiä, joten opiskelujen rinnalle löytyy myös hyvää vastapainoa.

Opiskelijaelämää Seattlen lähistöllä

Green River Collegen kampus sijaitsee Auburnin pikkukaupungissa, noin 45 minuutin päässä Seattlesta. Seattle on värikäs kaupunki, jonka tarjonta kelpaa paremmin kuin hyvin ikimuistoisen opiskelijaelämän miljööksi: ravintoloita, ostoskeskuksia, kulttuuria ja nähtävyyksiä. 

Opiskelijaelämä Seattlessa - KILROY

Itse kaupunkielämän lisäksi Seattlen ympäristö on huikea mahdollisuuksien kenttä luontoseikkailuille ja aktiiviselle ulkoilmaelämälle. Vancouverin komeisiin vaellusmaisemiin on matkaa vajaan kolmen tunnin ajomatkan verran, Tyynenmeren rannalle ajat parissa tunnissa ja vuoristoon ja lähimmille hiihtokeskuksille pääset tunnissa.

Seattle on siis täydellinen ympäristö opiskelijaelämälle!

Opiskelijaelämää loma-ajalla

Viikonloput ja collegen loma-ajat ovat loistava mahdollisuus tutustua Washingtonin osavaltioon ja todella kokea, mitä kaikkea Amerikan luoteisosilla on tarjota. Hollantilainen opiskelija Ramón Peekel lähti matkaan KILROYn avustamana ja on nyt matkannut ahkerasti opintojensa ohella. Katsasta Ramónin videoita alta, niin saat ensimakua, miltä elämä Green River Collegen ja Seattlen ympäristössä oikein on. 


Seattlen ilmasto

Seattle ei ole tunnettu aurinkokohteena, mutta sen hulppea luonto ja aktiviteettimahdollisuudet kompensoivat pitkälle puuttuvaa ympärivuotista kesää. Ei sillä, että Seattlessa olisi ikuinen talvikaan! Seattlessa vallistee leutojen, tosin varsin sateisten talvien ja lämpimien ja aurinkoisten kesien ilmasto.

Opiskelijaelämä Green River Collegessa - KILROY

Opiskelija-alennukset Seattlessa

Kansainvälisen ISIC-opiskeijakortin avulla venytät opiskelijabudjettia kaikkialla USA:ssa, myös Seattlessa ja Auburnissa. Muista aina kysyä opiskelija-alennuksia, vaikkei niitä erikseen mainostettaisiinkaan. Moni paikka (kuntosalit, kahvilat, baarit, elokuvateatterit, ravintolat, museot) tarjoaa opiskelijoille etuja, joten kysyminen kannattaa aina!

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Green River College?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä