Green River College

Hakeminen Green River Collegeen - KILROY

Hakeminen Green River Collegeen

Jos Green River College kiinnostaa tulevana opintopaikkanasi, lue alta lyhyesti hakukriteerestä ja ota sitten yhteyttä opintoneuvojiimme, jotka ohjeistavat sinua eteenpäin päätöksenteossa ja hakuprosessissasi.

Olemme Green River Collegen virallinen edustaja Suomessa, mikä tarkoittaa, että meillä on aina viimeisin tieto opiskeluun ja esimerkiksi opiskelijamajoituksiin liittyen. Yhteistyö tarkoittaa myös, että meillä on suora yhteys collegeen, joten saamme vastaukset aina nopeasti niihin vaikeimpiinkiin kysymyksiin.  

Sisäänpääsykriteerit Green River Collegeen

Hakeaksesi opiskelemaan Green River Collegeen sinun tulee olla vähintään 16-vuotias. Hakijoilla tulee myös olla taustalla vähintään lukion päättötodistus.

Tarkemmat hakukriteerit vaihtelevat hieman opintoalasta, ja toisinaan myös vuodesta, riippuen. Ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat tarkemmat pääsyvaatimukset. 

Englannin kielivaatimukset?

Green River College hyväksyy suomalaisilta opiskelijoilta todistukseksi englanninkielen taidosta hyvän arvosanan (vähintään 8) lukion päättötodistuksessa. Jos et pysty todistamaan kielitaitoasi ylioppilastutkinnolla tai lukion päättötodistuksella, voit suorittaa standardoindun kielitestin, joko TOEFL tai IELTS.

Varmista aina ennen maksullisiin kielitesteihin ilmoittautumista, tarvitseeko sinun todella tehdä testi. Opintoneuvojamme tarkistavat testin tarpeen nopeasti ja helposti. 

Milloin hakea?

Suosittelemme, että aloitat hakuprosessin 3–6 kuukautta ennen opiskelujen haluttua aloituspäivää. Kun haet ajoissa, ehdit punnita vaihtoehtojasi rauhassa, ehdit valmistautua hyvin ja hoitaa kaikki käytännön asiat ilman turhaa hätiköintiä.

Hakemnen Green River Collegeen - KILROY

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Green River College?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä