Green River College

Opiskelu Green River Collegessa - Lähde & hanki elinikäisiä ystäviä!
 

Opiskelu Green River Collegessa

Green River College on kaksivuotinen college Auburnissa, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Seattlesta. Green River tarjoaa ohjelmaa, jossa opiskelet pari vuotta kanditason kursseja, minkä jälkeen voit siirtyä jatkamaan kandin tutkintoa yliopistoon.

Lue tältä sivulta perustietoja Green River Collegesta ja tutustu collegeen sitten tarkemmin alasivuilta: opintovaihtoehdot, opiskelijaelämä, opiskelijamajoitus, hakuprosessi. Lue myös hollantilaisen Sanderin ajatuksia Green River Collegessa opiskelusta.

10 hyvää syytä opiskella Green River Collegessa

 1. Edulliset lukukausimaksut.
 2. Laaja valikoima kursseja. Hyvät jatkomahdollisuudet yliopistoihin.
 3. Loistava mahdollisuus saada kavereita ympäri maailman.
 4. Upea ympäristö – kampus sijaistee lähellä kansallispuistoja, joissa vaellat ja laskettelet hulppeissa maisemissa. 
 5. Green River College sijaitsee lähellä Seattlea, jossa puolestaan nautit dynaamisesta urbaanielämästä. 
 6. Kampuksella toimii lukuisia klubeja ja kerhoja, joiden puitteissa harrastat, testaat uusia lajeja ja tutustut muihin opiskelijoihin helposti keveässä tunnelmassa. 
 7. College-elämä tarjoaa hyviä kasvumahdollisuuksia: kehitä johtajuustaitojasi, hanki työpaikka kampukselta tai tee vapaaehtoistöitä. 
 8. Ystävällinen ja avulias henkilökunta auttaa ja tukee opiskelijoita niin opintoihin kuin uuteen paikkaan sopeutumiseen liittyvissä asioissa. 
 9. Green River Collegessa on loistavat puitteet opiskeluun, asumiseen ja harrastamiseen. 
 10. Uusille opiskelijoille järjestetään kattava ja hauska orientaatio, jonka aikana kuulet kaiken tarvittavan käytännön asioihin liittyen sekä tutustut helposti uusiin opiskelukavereihin.

Opiskelu Green River Collegessa - KILROY

Mitä Green River Collegessa voi opiskella - Entä sen jälkeen?

Green River Collegessa voit opiskella vaihto-opiskelijana lukukauden tai kaksi (kanditason vaihto) tai suorittaa associate-tutkinnon, jota voit sitten jatkaa kandidaatiksi yhdysvaltalaisissa yliopistoissa. Lue lisää collegesta ja associate-tutkinnosta

Green River College tarjoaa opiskelijoille myös mahdollisuuden vaihto-opintoihin suoraan lukiosta: valitse 3, 6 ja 9 kuukauden välivuosi-ohjelmista se itsellesi sopivin vaihtoehto. Eli vaikka et olisi vielä aloittanut opintoja yliopistossa tai ammattikorkakoulussa, voit suorittaa kursseja ja saada tuntumaa opiskelijaelämään. Täydellinen mahdollisuus ottaa kaikki hyöty irti vaihtovuodesta: reissaa, opiskele ja nauti uusista seikkailuistasi! Kysy tarkemmin opintoneuvojiltamme opiskelujen ja reissaamisen yhdistämiseen liittyvistä viisumisäännöistä. 

Kaksi kertaa vuodessa noin 100 amerikkalaista yliopistoa – mm. University of California BerkeleyColumbia University, Brown University, UCLA, New York University, Michigan State University – saapuu Green River Collegelle rekryämään kansainvälisiä opiskelijoita omiin yliopistoihinsa. Green River on siis arvostettu college, jossa saat korkeatasoista opetusta, ja kun valitset Transfer-ohjelman, sinulla on ovet avoinna suorittamaan kandidaatin tutkintoa.

Opiskelu Green River Collegessa - KILROY

Mitä opiskelu maksaa Green River Collegessa?

USA:ssa opiskelusta maksetaan lukukausimaksuja ja niin myös Green River Collegessa. Collegojen lukukausimaksut ovat kuitenkin tavallisesti huomattavasti yliopistojen maksuja edullisemmat. Saatat siis säästää rahaa, kun aloit kandiopinnot ensin collegessa ja maksat alhaisempia lukukausimaksuja kaksi ensimmäistä vuotta. 

Lukukausimkasut vaihtelevat jonkin verran valitsemasi opintoalan mukaan. Kurkkaa suuntaa antavia hintatietoja ja kysy tarkemmin opintoneuvojiltamme.

Huomaathan, että maksat lukukausimaksut aina suoraan valitsemaasi oppilaitokseen etkä meille. Me emme siis välitä maksuja emmekä näin ollen myöskään ota mitään välistä. Maksat täysin samat lukukausimaksut haitpa sitten meidän kauttamme tai muita väyliä pitkin. Meiltä vain saat ilmaisen opintoneuvonnan ja avun hakuprosessiin.

Opintoneuvojamme auttavat myös elinkustannuksien budjetoinnissa. Asuitpa sitten missä vain, Suomessa tai maailmalla, asumisesta, elämisestä, harrastamisesta, juhlinnasta, reissaamisesta jne. koituu kustannuksia. Kurkkaa asiaa elinkustannuksista.

Green River Students Graduation Selfie

Green River College lyhyesti

 • Noin 8,000 opiskelijaa
 • Noin 1,700 ulkomaalaista opiskelijaa yli 60 maasta
 • Kaunis kampusalue, jota ympäröi yli 70 hehtaaria metsämaita

Kuinka KILROY voi auttaa opiskelemaan Green River Collegeen?

Saat meiltä avun, tuen ja neuvot, kun haluat lähteä opiskelemaan USA:han ja Green River Collegeen. Opintoneuvontamme on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Jos päädyt hakemaan kauttamme, perimme 50€ käsittelykulun, joka maksaa itsensä varsin nopeasti takaisin, kun säästyt notaarien ja käännöstoimistojen kuluilta: monet yhteistyöyliopistomme hyväksyvät meidän tekemät käännökset sekä todistuksien oikeiksi todistamiset. Saat meiltä myös tarvitsemasi kopiot ja skannaukset, joten säästät myös aikaa ja vaivaa. 

Voit hakea useaan oppilaitokseen yhtäaikaisesti ja tehdä päätöksesi maailmalle lähdöstä ja  opiskelupaikan vastaanottamisesta vasta, kun saat tiedon hyväksymisestäsi. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Green River College?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä