Foothill-De Anza College

Opinnot Foothill-De Anza Collegessa

Opinnot Foothill-De Anza Collegessa

Foothill-De Anza Collegen koulutusvalikoima tarjoaa mahdollisuuksia ammattisertifikaateista vaihto-opintoihin. Lue vaihtoehdoista alta ja kysy tarkemmin opintoneuvojiltamme.

Mitä Foothill-De Anza Collegessa voi opiskella?

Foothill-De Anzan opintovalikoimassa on 

  • Sertifikaattiohjelmia mm. kauppatieteiden ja vieraiden kielien aloilta
  • Vaihto-opintoja.

Koulutusohjelmat

Vaikka Foothill-De Anza Collegessa ei ole tarjolla kandidaatin ja maisterin tutkintoja, on opintotarjottimella silti lukuisia hyviä vaihtoehtoja, jos haluat esimerkiksi testata jonkin alan mielekkyyttä, ennen varsinaista yliopistoon hakua. Kurssivalikoimasta saatat myös löytää kursseja, joita et löydä oman yliopistosi vaihtoehdoista, joten jos suuntaat Piilaaksoon vaihto-opintojen puitteissa, kannattaa osallistua kursseille, jotka täydentävät suomalaista tutkintoasi ainutlaatuisella tavalla.

Vaihtoehtoisia opintoaloja ovat mm. animaatio, biologia, terveystiede, tv- ja elokuvatuotanto, liiketoimintajohto, varhaiskasvatus, tietoliikennetekniikka, graafinen suunnittelu, kielitieteet, sairaanhoito, yhteiskuntatieteet ja humanistiset tieteet. 

Lukukausien aloitusajat

Foothill-De Anza Collegessa opintovuosi on jaettu kolmeen lukukauteen:

  • Syyslukukausi alkaa elokuussa
  • Talvilukukausi alkaa joulu-tammikuussa
  • Kevätlukukausi alkaa maaliskuussa

Jos opiskelu FHDA:ssa kuulostaa sinulle sopivalta vaihtoehdolta, suosittelemme haun aloittamista mahdollisimman nopeasti. Voit aina ottaa yhteyttä opintoneuvojiimme, koskipa kysymyksesi mitä tahansa ulkomailla opiskeluun liittyvää asiaa!  

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Foothill-De Anza College?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä