Foothill-De Anza College

Majoitus Foothill-De Anza Collegessa

Majoitus Foothill-De Anza Collegessa

Uudelle paikkakunnalle, oli se sitten ulkomailla tai Suomessa, opiskelemaan lähtö tarkoittaa myös muuttoa ja opiskelija-asunnon etsintää. Kun olet tehnyt päätöksen hakea Foothill-De Anza Collegeen, kannattaa aloittaa myös majoitusasioiden kartoitus ja kampuksiin tutustuminen.

Opiskelijamajoitus Foothill-De Anza Collegessa

Monen muun collegen tapaan Foothill-De Anzalla ei ole omia opiskelija-asuntoloita kampuksilla eikä se varsinaisesti järjestä opiskelijoille majoitusta. Tästä huolimatta kansainvälisten opiskelijoiden oma toimisto auttaa uusia opiskelijoita: saat tietoa, neuvoja ja apua asunnon löytämiseen. Useimmat Foothill-De Anzan ulkomailta tulevista opiskelijoista valitsevat asuntonsa yksityisiltä markkinoilta. Toinen suosittu asumisvaihtoehto on muuttaa isäntäperheen luokse – loistava tapa päästä nopeasti pintaa syvemmälle amerikkalaiseen kulttuuriin. 

Foothill-De Anza Collegea ympäröivät kaupungit Sunnyvale, Santa Clare ja San Jose ovat toistuvasti rankattu turvallisimmiksi asuinpaikoiksi Yhdysvalloissa. Myös Piilaakson kauniit asuinalueet, monipuoliset palvelut ja kattava julkisen liikenteen verkosto houkuttelee opiskelijoita.

ISP-kotimajoitus

Kansainvälisten palveluiden toimisto tekee yhteistyötä International Student Placements -järjestön kanssa. ISP etsii opiskelijoille kotimajoituspaikkoja, jotka myös tarjoavat uusille perheenjäsenilleen osan päivän aterioista (aamiaiset ja illalliset). ISP:n kautta voit myös hakea kimppakämppää, jos asuminen ja eläminen toisten opiskelijoiden kanssa kuulostaa houkuttelevammalta vaihtoehdolta. 

Foothill-De Anza Colle suosittelee, että uudet opiskelijat asuisivat ainakin ensimmäiset 3 kuukautta perhemajoituksessa, jotta sopeutuminen uuteen kulttuuriympäristöön sujuisi mahdollisimman sulavasti.  

De Anza -kampus

Majoitus collegessa - Foothill-De Anza College - Piilaakso
De Anza -kampus ilmasta käsin kuvattuna. Cupertino, Kalifornia

De Anza on monipuolinen ja arkkitehtuurisesti mielenkiintoinen Cupertinossa sijaitseva kampus, jossa moderni arkkitehtuuri ja espanjalaisvaikutteiset punatiilikatot, kaariholvit ja suihkulähteet vuorottelevat luoden miellyttävän opiskeluympäristön.

Valtava esiintyvän taiteen keskus, Filt Center, toimii isojen kulttuuritapahtumien, puhujatapahtumien, konserttien, balettien ja Broadway-esityksien areenana. Opiskelijana De Anzan kampuksella olet siis akateemisten oppien lisäksi keskellä monipuolisia kulttuurimahdollisuuksia: dynaaminen kampus on keskeinen osa onnistunutta opiskelukokemustasi!

Kulttuurin lisäksi kampuksella on vesiurheilukeskus, 5000 katsojan ulkotapahtuma-areena, planetaario sekä korkeatasoinen teknologiakeskus. De Anza -kampus siis tarjoaa opiskelijoilleen kulttuurin lisäksi myös erinomaiset urheilumahdollisuudet ja pääsyn huipputason tieteen tekemisen äärelle.

Foothill-kampus

Foothill-kampusFoothill-kampus. Klikkaa kartta isommaksi.

Foothill-kampus on De Anzaan verrattuna rauhallisempi ja vehreämpi. Puistomainen kampusalue on palkittu arkkitehtuuristaan, ja kokonaisuus tukee hyvin opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteiseloa. Kampus sijaitsee turvallisella alueella, lähellä Stanford Universityä, Los Altos Hills -kaupungissa. Noin 20,000 opiskelijaa pitää tätä "the most beautiful community college ever built" arvonimen saanutta aluetta opintojensa tukikohtanaan.

Sekä De Anza että Foothill sijaitsevat kätevien yhteyksien päässä moottoriteiltä, joten viikonloppu- ja lomareissuille tai vaikkapa road tripeille lähtö onnistuu vaivattomasti. Talvisin olet vuoristossa, lumirinteillä viidessä tunnissa ja kesäisin rento biitsielämä on vain puolen tunnin päässä. Kaupunkielämää kaipaavan kannattaa pitää mielessään, että mm. San Franciscoon, Berkeleyhin ja Sacramentoon pääsee helposti julkisen liikenteen kyydissä. 

Klubeja ja aktiviteettiryhmiä joka lähtöön

At Foothill and De Anza Colleges there are many opportunities to engage in sports and social activities - Foothill De Anza Colleges, Womens Soccer


Kuten missä muussakin yhdysvaltalaisessa collegessa tai yliopistossa myös Foothill-De Anzassa on valtava määrä erilaisia klubeja. Aktiivinen opiskelijaelämä on hyvä tapa tutustua uusiin ihmisiin, saada varmuutta kielitaitoon ja kartuttaa omaa kokemuspankkiaan: osallistu tapahtumiin ja testaa vaikka itsellesi uusia urheilulajeja. Astu hetkeksi oman mukavuusalueesi ulkopuolelle ja kokeile uusia harrastuksia hyvällä huumorilla – saatat vaikka löytää uuden intohimon kohteen!

Foothill-De Anzassa on yli 60 klubivaihtoehtoa esim. opiskelijapolitiikan, urheilun, uutistoimituksen, radiotuotannon, tapahtumajärjestelyiden, kahvilatoiminnan, kansainvälisen toiminnan ja tutoroinnin aloilta. Löydät varmasti itsellesi sopivaa tekemistä kampuksilta!

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Foothill-De Anza College?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä