Foothill-De Anza College

Opiskelijaelämä Piilaakosessa & San Franciscossa

Opiskelijaelämä Piilaaksossa & San Franciscossa

Foothill-De Anza College sijaitsee Piilaakson sydämessä, noin 70 km San Franciscosta ja 10 km San Josesta. San Franciscon lahden ympäristö on yksi suosituimmista Kalliovuorten länsipuolen asuinalueista, joten Foothill-De Anzan opiskelijana olet siellä, missä tapahtuu ja siellä, missä moni vain unelmoi olevansa!

Opiskelijaelämä Piilaakosossa & San Franciscon lahden alueella

Foothill-De Anzan kampuksien viereiset San Jose ja San Francisco tekevät opiskelijaelämästä Piilaaksossa jännittävää ja aktiivista. Kierrä nähtävyyksiä, shoppaile ja hyppää yöelämän pyörteisiin: San Francisco suorastaan pursuaa ikonisia nähtävyyksiä aina Golden Gate -sillasta värikkäiden asuialueiden kautta Alcatrazin vankilaan asti.

Opiskelijaelämä San Franciscossa - Golden Gate

Pohjoisamerikkalaiseen kulttuuriin kuuluu keskeisesti urheiluhulluus, joten varmista, että olet mukana hulluudessa: hullaannu urheilutunnelmasta sekä San Franciscossa että San Josessa NFL:n, NHL:n, NBA:n tai MLB:n peleissä. Kannusta kotijoukkueet – San Francisco 49ers, San Jose Sharks, Golden State Warriors ja San Francisco Giants – voittoon ja samalla itsesi todella mukaan amerikkalaiseen elämään.

Opiskelijaelämä + luontoseikkailut 

Urheilun lisäksi opiskelijaelämään ja elämään yleensäkin Kaliforniassa kuuluu luontoseikkailut. Foothill-De Anzassa olet Tyynenmeren, San Franciscon lahden ja Yosemiten kansallispuiston lähistöllä: upeita maisemia on siis lähes mahdoton vältellä!

Vuokraa uusien opiskelukavereidesi kanssa auto ja lähtekää ikimuistoiselle road tripille. Miltä kuulostaisi esimerkiksi jättimäiset punapuut, jylhät rannikkokalliot ja komeat vuoristomaisemat kamerasi linssissä? Elämä Piilaaksossa ja San Franciscossa tarjoaa opiskelijoille enemmän kuin tarpeeksi vastapainoa opiskeluille! 

Road trip Yosemiten kansallispuistoon - Opiskelijaelämä Kaliforniassa

Opiskelijaelämä innovatiivisessa ympäristössä 

Piilaakso on myös jotakuinkin täydellinen paikka tulevaisuutesi kannalta. Alueen innovatiivinen tunnelma huokuu lähes kaikkialla, ja onkin varsin inspiroivaa nähdä Facebookin, Googlen, Netflixin, HP:n, Teslan ja Applen toimistot omilla kotikulmilla. Alueella on todellakin ainutlaatuinen, dynaaminen fiilis, joka heijastuu kaikkeen tekemiseen.

Isojen, jo läpilyöntinsä tehneiden yrityksien lisäksi Piilaakso on monien start up -yrityksien kotipaikka, ja hyvällä tuurilla löydät tulevaisuudessa oman paikkasi jonkun näiden yrityksien palkkalistoilta...

Opiskelija-alennuksia Piilaaksossa ja San Franciscossa

Opiskelijaelämää varjostaa usein rajallinen opiskelijabudjetti, mutta onneksi saat opiskelijana usein myös rahan arvoisia alennuksia ja muita etuja. Kansainvälistä ISIC-opiskelijakorttia heilauttamalla höyläät monin paikoin hintoja pienemmiksi. Jos sinulla ei siis vielä ole korttia, niin hanki se heti.

Yhdellä ja samalla kortilla saat opiskelija-alennuksia niin Suomessa kuin maailmallakin jo yli 130 maassa. Kurkkaa muutamat poiminnat San Franciscon opiskelija-alennuksista – muista aina kysyä mahdollisista opiskelija-alennuksista vaikkei ravintola, kirjakauppa, teatteri, autovuokraamo jne. sitä erikseen mainostaisikaan.

Kalifornian ilmasto

Kalifornian keskiosissa Piilaaksossa on välimerellinen ilmasto, mikä tarkoittaa leppoisaa lämpöä ympäri vuoden. Kuuminta on yleensä loppukesästä, joilloin lämpötilat nousevat mittarissa 30°C paremmalle puolelle. Lumi on todella harvinaista talvisin, mutta vuoristossa ilma muuttuu viileäksi jopa suomalaisella mittarilla.

Opiskelijaelämä Foothill-De Anza Collessa

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Foothill-De Anza College?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä