Foothill-De Anza College

Hakeminen Foothill-DeAnza Collegeen

Hakeminen Foothill-DeAnza Collegeen

Siinä tapauksessa että Foothill-De Anza College herätti kiinnostuksesi ja näet jo itsesi viettämässä opiskelijaelämää Kaliforniassa, kannattaa aloittaa hakuprosessi mahdollisimman pian.

Älä epäröi ottaa meihin päin yhteyttä – FHDA:n virallisena edustajana meillä on aina ajantasainen tieto hakukriteereistä, päivämääristä, majoitustilanteesta jne. Ja kun opintoneuvontamme on vieläpä ilmaista, ei ole mitään syytä olla kysymättä kaikki mahdolliset mietityttävät asiat opintoneuvojiltamme!

Pääsyvaatimukset Foothill-DeAnza Colleges

Vaihto-opiskelijoilta vaaditaan tiettyä keskiarvoa käynnissä olevista korkeakoulu opinnoista ja tutkinto-opintoihin hakevilta tiettyä keskiarvoa aikaisemmista tai vielä käynnissä olevista toisen asteen opinnoista. Keskiarvorajat vaihtelevat koulutusohjelmittain. Lisäksi opiskelijoilta saatetaan vaatia todistusta englannin kielitaidosta joko TOEFL- tai IELTS-testituloksina.

Älä kuitenkaan ilmoittaudu (maksullisiin) kielitesteihin, ennen kuin olet varsmistanut opintoneuvojiltamme, tarvitsetko todella kyseisiä testejä. Moniin koulutusohjlemiin riittää esimerkiksi lukiosta saatu hyvä englannin kielen arvosana.

Niin ikään sertifikaattiohjelmien pääsyvaatimukset vaihtelevat ohjelmakohtaisesti. Kun tiedät, mitä haluat opiskella, ota yhteyttä, niin kerromme tarkemmin vaihtoehdoista ja vaatimuksista.

Milloin hakea Foothill-DeAnza Collegeen?

Pääsyvaatimuksien tapaan myös hakupäivämäärät vaihtelevat koulutusohjelmakohtaisesti. Lyhyimmillään haku päättyy vain 3 kuukautta ennen lukukauden alkua, mutta huomaathan, että haku voi päättyä jo puoli vuotta ennen opiskelujen alkua. Kannattaa siis aloittaa hakuprosessi mahdollisimman aikaisin – jo senkin takia, että ehdit rauhassa hoitaa viisumiasiat ja majoituksen

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Foothill-De Anza College?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä