Foothill-De Anza College

Physical Science Engineering -rakennus - Foothill-De Anza College
 

Opiskelu Foothill - De Anza Collegessa

Foothill-De Anza College sijaitsee Kaliforniassa, Piilaakson sydämessä. Foothill-kampuksen kotipaikka on Los Altos Hills -kaupungissa ja De Anza pitää puolestaa majaa Cupertinossa. Hallinnollisesti kampukset ovat yhtä college-yksikköä ja yhteenlaskettuna niissä opiskelee vuosittain 64,000 opiskelijaa.

Lue tältä sivulta perustiedot Foothill-De Anza Collegessa opiskelusta. Alasivuilta löydät puolestaan tarkempaa lisäinfoa koulutusohjelmista, majoituksesta ja opiskelijaelämästä sekä hakuprosessista.

Unohda hetkeksi ajatus pilviä hipovista yhdysvaltalaisista yliopistomaksuista ja lue eteenpäin: Foothill-De Anza College tarjoavat opiskelijoilleen korkeatasoista koulutusta huokeaan hintaan. Kumpainenkin college on omanlaisensa ja profiloitunut eri oppiaineisiin.

Tiedekunnat ja niiden henkilökunta ovat asialleen omistautuneita ja varmistavat, että opiskelijat saavuttavat omat akateemiset tavoitteensa. College on oiva vaihtoehto opintoihisi, kun haluat vahvistaa jonkin tietyn alan osaamisestasi, valmistautua tulevaan työuraasi tai jos suunnittelet kandidaatin tutkinnon suorittamista Yhdysvalloissa.

5 hyvää syytä opiskella Foothill-De Anza Collegessa

 • Collegen kampukset sijaitsevat aivan Piilaakson ytimessä, lähellä San Franciscoa, eli opiskelet yhdellä USA:n länsirannikon ehdottomasti mielenkiintoisemmista alueista.
 • Edulliset lukukausimaksut muihin yhdysvaltalaisiin yliopistoihin verrattuna. 
 • Opetusluokkien keskikoko on 20–25 oppilasta, ja luokkahuoneissa sinua opettaa nimenomaan professorit eivätkä amanuenssit. 
 • Ulkomaalaisia opiskelijoita varten oma toimisto, jonka henkilökunta auttaa kaikissa käytännön asioissa, auttaa sopeutumaan kalifornialaiseen elämään ja pohjoisamerikkalaiseen opiskelijaelämään. 
 • Takuu opintosuorituksien hyväksiluvusta (kun saavutat tietyn keskiarvon) kalifornialaisiin yliopistoihin. 

Miksi opiskella Foothill-De Anza Collegessa?

Foothill-De Anzan kampukset on rankattu sijoille 1 ja 2, kalifornialaisten collegeiden joukossa, kun mittarina on opiskelijoiden onnistunut siirtyminen yliopistoihin. Foothill-De Anza tarjoaa siis korkeatasoista opetusta ja koululla on hyvä maine yhdysvaltalaisten yliopistojen keskuudessa.

Ranking-arvostus hyödyttää opiskelijoita opetuksen tason lisäksi myös taloudellisesti: Suorittamalla kandidaatin tutkinnon kaksi ensimmäistä vuotta FHDA:ssa ja jatkamalla transfer-opiskelijana kaksi lisävuotta jollakin University of Californian kahdeksasta kampuksesta, maksat kahden vuoden ajan vain puolet lukukausimaksuistasi. Saat siis näin suoritettua kandidaatin tutkinnon puoleen hintaan verrattuna tilanteeseen, jossa olisit suorittanut kaikki neljä opintovuotta jollakin University of Californian kampuksista.

Mitä Foothill & De Anza Collegessa voi opiskella?

Foothill-De Anza College tarjoaa opintovaihtoehtoja laajalla valikoimalla. Kalifornialaisen elämänmenon ja surffauksen opettelun sekä loputtoman kulttuuritarjonnan ja huikeiden luonnossa seikkailujen mahdollisuuksien lisäksi Foothill ja De Anzan kampukset tarjoavat opiskelijoilleen mahdollisuuden suorittaa 

 • sertifikaattikokonaisuuksia
 • vaihto-opintoja osana kotimaista tutkintoa.

Voit valita kursseja mm. kauppatieteiden, yhteiskuntatieteiden, luonnontieteiden, insinööritieteiden, tietotekniikan, humanististen tieteiden ja esittävän taiteen koulutusohjelmien tarjonnasta. Kurkkaa tarkemmat tiedot opintomahdollisuuksista.

Opiskelu Foothill ja De Anza CollegeissaFoothill ja De Anza Colleget sijaitsevat Piilaakson sydämessä, Kaliforniassa. 

Mitä Foothill-De Anza Collegessa opiskelu maksaa?

Opiskeluiden hinta vaihtelee valitsemasi opinto-ohjelman mukaisesti. Saat tarkat hintatiedot ottamalla yhteyttä opintoneuvojiimme. Autamme myös muiden ulkomailla opiskeluun liittyvien kustannuksien budjetoinnissa: saat tietoa asumiseen ja muuhun elämiseen liittyvistä kustannuksia San Franciscon ja Piilaakson alueilla.

Jos vain mahdollista, kannattaa säästää etukäteen, mutta erityisluvan kanssa USA:ssa opiskelijaviisumi sallii myös työnteon. Työntekoa on kuitenkin rajoitettu niin tuntimäärällisesti kuin työpaikkojenkin osalta, joten lisätienestin varaan ei kannata laskea. 

Huomaathan, että hakeminen kauttamme ei aiheuta sinulle ylimääräisiä kustannuksia. Maksat lukukausimaksut suoraan valitsemaasi oppilaitokseen etkä meille, joten opintojen hintalappu on aivan se sama asioitpa sitten meidän kanssamme tai suoraan collegen kanssa. Saat meiltä kuitenkin ilmaista opintoneuvontaa, apua sopivan koulutusohjelman valinnassa sekä hakukaavakkeiden täytössä, tietoa viisumeista, opintotuesta, matkajärjestelyistä jne. 

Foothill ja De Anza Colleget lyhyesti

 • Henkilökuntaan kuuluu mm. Martha Kanter, joka toimi presidentti Obaman nimittämänä opintoministerinä 2009 - 2013 (Undersecretary of Education) 
 • Collegoissa opiskelee yhteensä yli 64,000 opiskelijaa
 • Collegoissa on yhteensä 4,300 kansainvälistä opiskelijaa yli 100 eri maasta
 • Colleget ovat saaneet “Most beautiful community college in USA” -palkinnon 

Tutustu collegoihin tarkemmin:

Opiskelu Foothill ja De Anza Collegeissa

Miten KILROY voit auttaa Piilaakson opintounelmien toteutuksessa?

Tiesithän, että tarjoamme ilmaista opintoneuvontaa, joka ei sido sinua mihinkään. Saat kaiken tarvitsemasi tiedon niin opintoihin kuin Kaliforniaan asettumisenkin osalta. Jos päätät hakea kauttamme, veloitamme pienen hallinnollisen käsittelykulun (50€), joka kuitenkin maksaa itsensä nopeasti takaisin. Yliopistoyhteistyömme ansiosta säästyt maistraattien notaarimaksuilta, kun me voimme todistaa hakemukseen tarvittavat liitteet oikeiksi.

Kun olet tehnyt päätöksesi hakea opiskelemaan Foothill-De Anza Collegeen, ota yhteyttä opintoneuvojiimme hyvissä ajoin, jotta ehdit täyttää hakukaavakkeet huolella ja hoitaa rauhassa käytännön järjestelyt.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Foothill-De Anza College?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä