California State University, San Marcos

Opiskelu San Marcosissa, Kaliforniassa

California State University San Marcos sijaitsee eteläisen Kalifornian sydämessä, vain 20 minuutin matkan päässä rannikolta. Vain kivenheiton päässä kampukselta löytyvät Kalifornian kauniit hiekkarannat sekä vuoret. Ulkoilmaihmiset voivat olla tyytyväisiä, sillä aktiviteetteja on surffauksesta ja purjehtimisesta patikoimiseen ja retkeilyyn.

San Marcos City

San Marcosissa on laadukkaat ravintolat ja shoppailumahdollisuudet. Creekside Marketplace, Nordahl Center, Grand Plaza ja Old California Restaurant Row ovat kaikki erinomaisia paikkoja syödä ja shoppailla. Valinnanvara vain lisääntyy, sillä San Marcos Downtown Creek District, Palomar Station ja University Village vain lisäävät San Marcosin houkutusta.

Kulttuuri

San Diego Zoo on todella lähellä San Marcosia, kuten ovat myös Legoland, California Suf Museum ja California Center for the Arts.

Teatteri, musiikki ja muut taiteet kukoistavat San Marcosissa. Kaupungin oma Theatre West -ryhmä on todella suosittu paikallisten keskuudessa, ja Escondidossa sijaiteva California Center for the Arts kasvattaa alueen kukkivaa teatteriteollisuutta.

Alueen väestö on monimuotoinen ryhmä maailman kansalaisuuksia. Kansainväliset opiskelijat löytävät itsensä helposti valmiina sukeltamaan jälleen uuden kulttuurin saloihin. Monipuolinen väestö myös takaa monipuoliset ravintolavaihtoehdot. Elämä CSU San Marcosissa on todellinen Southern California -kokemus.

Sijainti

Yliopisto sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä kuuluisista Carlsbad- ja Oceanside-rannoista. 50 kilometriä etelään, ja vastaan tulevat San Diego Zoo, Sea World ja monet ammattilaisurheilulajien pelikentät. San Marcos on 150 kilometrin päässä Los Angelesista ja kaikista sen nähtävyyksistä, kuten Hollywoodista, Berverly Hillsistä ja Disneylandistä.

Ilmasto

Ilmasto eteläisessä Kaliforniassa on erinomainen. Koko vuoden kestävä keskilämpötila on tasainen 18 - 24 astetta.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja California State University, San Marcos?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä