California State University, San Marcos

Opiskelijaelämää California State University San Marcosissa

CSU San Marcos sijaitsee San Diegon ja Los Angelesin välissä, San Diego piirikunnan pohjoispuolella, mukavassa San Marcosin kaupungissa. Kampus on kukkulan päällä, josta San Marcosin kaupunkiin on hyvä tiirailla.

Tilat

San Marcosin kaupungissa asuu noin 55 000 ihmistä. Itse kampus on valtava - 123 hehtaaria. Hyvin varustellulla kampuksella on iso kirjasto, Starbucks ja monia muita kahviloita, ravintoloita, terveysasema, Wi-Fi, ja se on lähellä useita ruokakauppoja ja ravintoloita.

Liikkuminen

Bussit ja SPRINTER-junat kulkevat säännöllisin väliajoin. Junaverkosto kattaa koko Kalifornian. Loputkin maasta on helppo nähdä junalla matkustaen.

Majoitus

Opiskelijat majoitetaan yleensä kahden hengen huoneisiin opiskelija-asuntoloihin kampuksella. Yhden hengen huoneita voi olla saatavilla lisämaksua vastaan. Opiskelijat voivat käyttää yhteisten tilojen keittiötä ruuanlaittoon tai ostaa ateriansa Student Unionin ruokalasta. Asuntolat ovat täysin varusteltuja. Keittiössä on hella, uuni, jääkaappi, mikro ja astianpesukone. Opiskelijat voivat valita huoneen, jossa on TV. Huoneiden varaaminen ajoissa on suositeltavaa.

Palveluihin kuuluvat pelihuoneet, opintosalit, pesula, uima-allas, ruuanlaittoalue ja ajanviettotilat sisällä ja ulkona.

Opiskelijat voivat myös etsiä majoituksen yksityisiltä markkinoilta San Marcosin kaupungista tai lähempää rannikkoa. Yliopiston Student Life & Leadership -toimisto auttaa opiskelijoita etsimään asuntoa kampuksen ulkopuolelta. Perhemajoitus on myös vaihtoehto.

Orientaatio

Orientaatio-ohjelmaan kuuluvat akateemiset palvelut, majoitus, terveydenhuolto, hätätapaukset, turvallisuus ja kaikki yleiset asiat. Orientaatio pidetään viikkoa ennen opintojen alkua. Orientaatio on hyvä tilaisuus opiskelijoille tavata toisiaan ja tutustua yliopiston toimintaan ja käytäntöihin, kuten arvosteluasteikkoon ja lukujärjestyksiin. Samalla opiskelijat pääsevät tutustumaan kampus- ja lähialueisiin ohjatulla kierroksella.

Opiskelija-aktiviteetit

Kansainvälisillä opiskelijoilla on monia mahdollisuuksia osallistua erilaisiin aktiviteetteihin. Yliopistolla on toiminnassa yli 100 erilaista opiskelijajärjestöä. Täysin varusteltu kuntosalikin löytyy.

International Friendship Program tuo yhteen kansainväliset ja amerikkalaiset opiskelijat. Ohjelma auttaa opiskelijoita tutustumaan eri kulttuureihin ja rakentamaan kulttuurien välisiä siltoja. Ohjelmalla on oma Facebook-sivu, jonka kautta kommunikointi on todella helppoa.

Työharjoittelu ja vapaaehtoistyöt

Opiskelijat voivat osallistua erilaisiin vapaaehtoistöihin Office of Community Service Learning -toimiston kautta. OCSL on yksi San Marcosin yliopiston ylpeyden aiheita.

Liiketalouden opiskelijat voivat osallistua Senior Experience -ohjelmaa, jossa he saavat käytännön kokemusta työelämästä suorittamalla työharjoittelun jonkin paikallisen yrityksen kanssa.

 

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja California State University, San Marcos?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä