California State University, San Marcos

California State University San Marcos - kampusrakennuksia
 

California State University San Marcos

California State University San Marcos sijaitsee Etelä-Kaliforniassa rannikon tuntumassa. CSU San Marcos tarjoaa opiskelijoilleen kampuksen ihanteellisen sijainnin lisäksi sekä vahvan opinto-ohjelman, että erittäin hyvät tukipalvelut turvallisessa ja kauniissa ympäristössä.

Opinto-ohjelmat

CSU San Marcos tarjoaa koulutusohjelmia ja kursseja muun muassa seuraavilta aloilta: business administration, anthropology, political science, communication, film studies, visual and performing arts, global studies, economics, psychology, literature and writing studies, kinesiology, biotechnology, biological sciences, computer systems ja information technology.

Akateeminen maine

CSU San Marcos on Western Association of Schools and Colleges järjestön akkreditoima.

Yliopisto sijoittui vuoden 2012 Best Colleges in Regional Universities (West) sijalle 76 yli 300 yliopistosta ja on listattu US News and World Reportin rankkauksessa parhaimpiin Yhdysvaltojen alueellisiin yliopistoihin (länsi). Vuonna 2011, jo viidettä kertaa, CSU San Marcos sai President's National Higher Education Community Service Honor Roll tunnustuksen, joka on korkein liittovaltion myöntämä tunnustus, jonka korkeakoulu tai yliopisto voi saada sitoutumisestaan vapaaehtoistyöhön, palveluosaamiseen ja kansalaistoimintaan.

Jo seitsemänä peräkkäisenä vuotena CSU San Marcos (CSUSM) on voittanut ympäristönsuojeluviraston Recycle Mania -kilpailussa kansallisen "Grand Champion" tittelin. CSUSM on myös mainittu monissa arvostetuissa julkaisussa ja aikakausilehdissä kuten Time, Newsweek, US News & World Report.

STEM, joka on teknisiä ja matemaattisia aloja tukeva kansallinen järjestö, tukee vahvasti CSUSM:ia. Yliopisto on saanut huomattavia avustuksilla kuten: National Science Foundationilta 1,95 miljoonan avustus; Corp National/Community Serviceltä 1,5 miljoonaa, NSF 1,2 miljoonaa STEM –alojen opetuksen eteenpäin viemiseksi.

Miksi opiskella California State University San Marcosissa?

Kampus sijaitsee rauhallisella alueella, vain 35 minuutin ajomatkan päässä San Diegon keskustasta. Lisäksi yliopistolta on vain 20 minuutin ajomatka rannikolle ja Kalifornian kauneimmille rannoille, jossa voit surffata, uida ja purjehtia.

Yliopisto valmistaa opiskelijoitaan toimimaan eri alojen johtotehtävissä sekä pärjäämään 2000-luvun kansainvälisessä yhteiskunnassa. Lisäksi yliopisto pyrkii lisäämään kansainvälisten opiskelijoiden määrää ja moninaisuutta kampuksella, tukemaan luennoitsijoiden kansainvälistä yhteistyötä ja rakentamaan yhteistyötä eri korkeakoulujen kanssa ympäri maailmaa.

CSU San Marcos on listattu StateUniversity.com Safest Schools -raportissa kahtena vuotena peräkkäin turvallisimmaksi Kalifornian neljän vuoden yliopistoista (joulukuu 2011).

CSU San Marcosin tiivistunnelmainen kampus on vertaansa vailla. Opiskelijoilla on käytössään uusimmat laitteet ja tilat sekä erinomaiset luennoitsijat, jotka nauttivat opettamisesta. CSU tarjoaa akateemista huippuosaamista ja laadukkaita koulutusohjelmia, runsaat oppimismahdollisuudet, ainutlaatuisen henkilöstön sekä tehokkaat opiskelijoiden tukijärjestelmät. Monet alueen yritykset harjoittavat kansainvälistä kauppaa, aloilla kuten: biotekniikka, vihreän energian tuotanto, matkailu, urheilutuotteet (golf).

Faktoja

Opiskelijoita: 10 000+
Kansainvälisiä opiskelijoita: 200
Akateeminen kalenteri (lukukausien aloitusajankohdat): syyskuu ja tammikuu
Lukukausimaksut:
Study Abroad -vaihto alkaen 5 500 USD/lukukausi
MBA Study Abroad -vaihto alkaen 7 800 USD/lukukausi
Bachelor -tutkinto alkaen 16 226 USD/lukuvuosi
Master -tutkinto alkaen 15 380 USD/lukuvuosi
Yliopiston kotisivut

Valmiina seikkailuun? Sinä ja California State University, San Marcos?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä