California State University, Northridge

Opinnot California State University, Northridgessä

Tseng College pyörittää CSUNin suosittua korkeakouluvaihto-ohjelmaa.

SAC-ohjelma (Semester at CSUN) mahdollistaa kansainvälisten opiskelijoiden kanditason vaihto-opinnot kahdeksi lukukaudeksi. SAC-opiskelijana osallistut kursseille muiden CSUNin opiskelijoiden kanssa ja pääset kokemaan todellista kalifornialaista yliopistokulttuuria. Maisteriopiskelijoita hyväksytään ohjelmaan tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä KILROYn opintoneuvojiin tarkempien tietojen saamiseksi.

Vaihto-opiskelijana sinulla on valittavanasi laaja valikoima mm. viestinnän, markkinoinnin, sosiologian, insinööritieteiden ja kielten kursseja. Kursseilla on rajattu määrä paikkoja, joten opiskelijat hyväksytään kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisäksi opiskelijoiden tulee täyttää valitsemiensa kurssien ennakkotietovaatimukset osallistuakseen opetukseen.

CSUN vetää puoleensa myös tärkeitä paikallisvaikuttajia, jotka pitävät usein vierailuluentoja ja puheita CSUNin kampuksella. Luokkahuoneissa voi nähdä myös viihdealan ammattilaisia kertomassa omista kokemuksistaan ja viihdeteollisuudesta.

Opintoalat

Klikkaa lista auki ja selaa, mitä opintoaloja CSUN tarjoaa.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja California State University, Northridge?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä