California State University, Northridge

Opiskelu Northridgessä, Kaliforniassa

CSUN sijaitsee Northridgen alueella Los Angelesissa, alle puolen tunnin matkan päässä Hollywoodista, Beverly Hillsistä, Santa Monicasta ja upeista Tyynenmeren rannoista.

Northridge on yksi Los Angelesin naapurustoista San Fernandon Valleyssä. Northridge on mukava asuinalue Los Angelesin lähiössä. Alue on täynnä kauppoja, ravintoloita, elokuvateattereita sekä opiskelijaystävällisiä asuntoja. Opiskelijat ovat osa monikansallista paikallisyhteisöä niin kampuksella kuin sen ulkopuolellakin.

CSUN sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Kalifornian isoista nähtävyyksistä. Monella opiskelijalla on oma auto, mutta CSUN tarjoaa opiskelijoille myös ilmaisen shuttle-bussin läheiselle bussi- ja juna-asemalle, josta pääset julkisilla lähes kaikkialle Los Angelesissa ja sen ulkopuolella. Ja jotakuinkin kaikenlaiseen tekemiseen, syömiseen ja harrastamiseen niin Los Angelesissa kuin muuallakin USA:ssa on saatavilla opiskelija-alennuksia, kun vain muistat kysyä ja vilauttaa ISIC-korttiasi. 

Keskimäärin San Fernandon asukkaat nauttivat 288 aurinkoisesta päivästä vuosittain. Erityisesti kesät ovat kuumat – heinäkuun huippulämpötilat nousevat jopa 35ºC!

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja California State University, Northridge?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä