California State University, Northridge

California State University, Northridgen kampus

CSUNin valtava ja energinen kampus sijaitsee Los Angelesin San Fernando Valleyssä. Kampuksen monikulttuurinen ilmapiiri vetää puoleensa ja tekee opiskelijaelämästä värikästä. Yliopiston yli 40000 opiskelijaa ja 4000 henkilöstön jäsentä tekevät CSUNin kampuksesta dynaamisen opiskelijakokemuksen. CSUNin kampus tarjoaa opiskelijoille myös korkeatasoisia kulttuurielämyksiä Valley Performing Arts -keskuksessa sekä mahdollisuuden erilaisiin liikuntaharrastuksiin Student Recreation -keskuksessa.

Palvelut

CSUNin massiivinen Oviatt-kirjaston vaikuttava kokoelma sisältää 1,4 miljoonaa kirjaa ja aikakausjulkaisua. Kampuksella on luonnollisesti myös tietokonetilat ja urheilukeskus. Kampuksen palveluihin kuuluu myös oma pankki sekä täyden palvelun terveyskeskus. Kävelymatkan päässä kampukselta on lukuisia kauppoja ja ravintoloita.

Kampus-tapahtumat

CSUN tarjoaa läpi vuoden satoja ja taas satoja tapahtumia kampuksella. Viihdekalenterista löytyy konsertteja, teatteriesityksiä, elokuvia, vierailijaluentoja sekä lukuisia urheilutapahtumia. 

Majoitus

Suurinta osaa opiskelija-asunnoista hallinnoi CSUNin oma campus housing office. Toimisto tarjoaa opiskelijoille tukea ja neuvoja asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Kampusasuminen on mahdollista kampuksen pohjoisosassa University Park Apartment -yksikössä. Kahden huoneen asunnot ovat kalustettuja ja niiden yhteydessä on uima-altaat sekä koripallo- ja rantalentopallokentät.

Tukipalvelut

Vaihto-opiskelijoille on tarjolla erilaisia tukipalveluita: akateemista neuvontaa, apua kurssivalintoihin ja rekisteröintiin sekä apua käytännön järjestelyihin koko oleskeluajan.

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja California State University, Northridge?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä