California State University, Northridge

Hakeminen California State University, Northridgeen

KILROYlla on useiden vuosien kokemus yliopistoyhteistyöstä, joten osaamme kertoa sinulle sopivista yliopistojen ja koulutusohjelmien vaihtoehdoista. Kun tiedät, mitä haluat, voimme auttaa tarpeisiisi sopivan yliopiston etsinnässä. Viimeistään ennen hakemuksen lähettämistä on suositeltavaa olla yhteydessä KILROYn opintoneuvojiin, sillä muutokset yliopistojen hakuprosesseissa ovat mahdollisia.

Aiempi koulutus

Kun haet California State University, Northridgeen (CSUN), sinulla tulee olla suoritettuna toisen asteen koulutus (lukio/ammattikoulu). Sinun on myös oltava täysi-ikäinen. Kandiopiskelijoilta vaaditaan vaihto-opintoihin haussa vähintään keskitason arvosanoja. Maisteriopiskelijoita valitaan SAC-ohjelmaan vain tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä KILROYn opintoneuvojiin tarkempien tietojen saamiseksi.

Kielivaatimukset

CSUN:een voit hakea kielitestivapautusta lukion päättötodistuksen A-englannin arvosanalla 8-10 tai YO-todistuksen pitkän englannin M-L arvosanalla (aikaraja 2 vuotta). Kielitaidon taso voidaan osoittaa myös suorittamalla IELTS- tai TOEFL-kielitesti. Jos sinulla ei ole lukiopohjaa, olet epävarma arvosanasi riittävyydestä tai haluat lisätietoa kielitesteistä, ota yhteyttä opintoneuvojiinmme.

Hakemukset

Saat hakemuslomakkeet, tarvittavat ohjeet niiden täyttöön ja tiedon tärkeistä päivämääristä KILROYlta. 

Tuo tai lähetä täytetty ja allekirjoitettu hakulomake liitteineen KILROYlle:

KILROY education Finland
Kaivokatu 10 A
00100 Helsinki

Tarkistamme, että hakemuksesi on täytetty oikein ja tarvittavat liitteet ovat mukana. Hakemuksesi on kauttamme heti seuraavana päivänä yliopiston käsiteltävänä. Halutessasi voit hakea myös useampaan kuin yhteen yliopistoon kerralla!

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja California State University, Northridge?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä