California State University, Monterey Bay

California State University, Montrey Bayn kampus

CSUMB:n kampus on rakennettu entisen sotatukikohdan, Ford Ordin alueelle. Kampuksella järjestetään aktiviteetteja päivittäin: erilaisia urheilutapahtumia, vierailijaluentoja, konsertteja ja erinäisiä kulttuurijuhlia.

Tukipalvelut

CSUMB tarjoaa opiskelijoille ilmaisen tutor-palvelun: The Academic Skills Achievement Program toimii yliopiston kirjastosta käsin. Opiskelijoiden tukipalveluihin kuuluu myös hyvinvointipalvelut: Campus Health Center, Personal Growth & Counseling Center, Campus Chaplaincy ja Student Disability Resources.

Opiskelijaliitto, OSU (Otter Student Union), tarjoaa opiskelijoille puolestaan sosiaalisia aktiviteetteja. OSU:n päätarkoitus on huolehtia kampuksen yhteisöllisyydestä ja se järjestääkin lukuisia kaikille avoimia tilaisuuksia. Valikoimasta löytyy sekä viikottaisia kerhoja, harrasteryhmiä ja urheilumahdollisuuksia että yksittäisiä tapahtumia ja tempauksia. CSUMB:n valikoimassa on mm. rugbya, tanssia, mediaa, purjehdusta, lakrossea, kulttuuria, taistelulajeja jne. CSUMB:n opiskelijana voit myös ottaa osaa teemaillallisille, kykyjenetsintäkilpailuihin tai nähtävyyskierroksille ympäri Kaliforniaa. Kaiken kaikkiaan kerhoja ja klubeja on yli 50, joten kokeile rohkeasti jotakin uutta!

Palvelut

Yliopistolla on oma 25-metrinen uima-allas, jossa järjestetään opiskelijoille esimerkiksi vesiaerobiciä ja laitesukelluskursseja. Otter Sports -keskuksesta löytyy voimistelusali, rackets-kenttä, painonnostosali sekä ryhmäliikuntatilat. Luonnollisesti keskuksessa on myös pukuhuonetilat. Opiskelijana voit myös vuokrata retkeily-, surffaus- ja vuorikiipeilyvälineitä yliopistolta.

Majoitus

Ulkomaalaisena opiskelijana sinulla on varma paikka kampusasuntolassa, kunhan vain hoidat hakupaperit ajoissa yliopistolle. Voit asua joko CSUMB:n asuntolassa, astetta yksityisemmässä soluhuoneistossa tai kokonaan omassa asunnossa. Kampuksella on useita ruokailuvaihtoehtoja. Ulkomaalaiset opiskelijat asuvat useimmiten kampuksen pohjoispuolen asunnoissa. Toki voit myös vuokrata asunnon yksityisiltä markkinoilta.

Liikenne

Pääset liikkumaan ympäri julkisen liikenteen, MTS:n turvin. CSUMB:n opiskelijana matkustat MTS-verkostossa ilmaiseksi. Voit tietenkin myös vuokrata pyörän tai auton esim. päivä- tai viikonloppuretkiä varten. Lähellä yliopistoa on kolme lentokenttää: Monterey Regional Airport (MRY), San Francisco International (SFO) ja San Jose International Airport (SJC).

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja California State University, Monterey Bay?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä