California State University, Monterey Bay

Hakeminen California State University, Monterey Bayhin

Jos olet kiinnostunut hakemaan California State University, Monterey Bayhin, ota yhteyttä KILROYn opintoneuvojiin. Saat vastauksia kysymyksiini ja vinkkejä asioista, joita et itse osannut edes miettiä.

KILROYlla on useiden vuosien kokemus yliopistoyhtiestyöstä, joten osaamme kertoa sinulle sopivista yliopistojen ja koulutusohjelmien vaihtoehdoista. Kun tiedät, mitä haluat, voimme auttaa tarpeisiisi sopivan yliopiston etsinnässä. Viimeistään ennen hakemuksen lähettämistä on suositeltavaa olla yhteydessä KILROYn opintoneuvojiin, sillä muutokset yliopistojen hakuprosesseissa ovat mahdollisia.

Huom! Lähetä hakemukset aina KILROYlle, ei suoraan yliopistolle.

Pääsyvaatimukset

Sisäänpääsyvaatimukset vaihtelevat ohjelmittain niin alasta kuin tasostakin riippuen. Lisäksi mm. kielitaidon taso tulee todentaa osana hakua. Kielitaito todetaan joko kielitestin kautta tai tietyin lukion englannin arvosanoin. Voit hakea kielitestivapautusta lukion päättötodistuksen A-englannin arvosanalla 8-10 tai YO-todistuksen pitkän englannin M-L arvosanalla (ei aikarajaa). Tarkista sisäänpääsy- sekä kielivaatimukset aina opintoneuvojiltamme.

Hakukaavake

Ota yhteyttä KILROYn opintoneuvojiin hakukaavakkeiden saamiseksi. Saat samalla tietoa tarvittavista liitteistä, mahdollisista kielitodistuksista ja motivaatiokirjeistä.

 

Tuo tai lähetä täytetty ja allekirjoitettu hakulomake liitteineen KILROYlle:

KILROY education Finland
Kaivokatu 10 A
00100 Helsinki

Tarkistamme, että hakemuksesi on täytetty oikein ja tarvittavat liitteet ovat mukana. Hakemuksesi on kauttamme heti seuraavana päivänä yliopiston käsiteltävänä. Halutessasi voit hakea myös useampaan kuin yhteen yliopistoon kerralla!

Valmiina seikkailuun? Sinä ja California State University, Monterey Bay?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä