California State University, Monterey Bay

CSUMB-opiskelijoita viettämässä aurinkoista päivää kampuksella
 

Opiskelu California State University, Monterey Bayssä

California State University, Monterey Bay (CSUMB) sijaitsee Kalifornian rannikon keskivaiheilla, vain pari tuntia San Franciscosta etelään. Yliopiston sijainti on kätevä opiskelijoille, jotka haluavat kokea sekä kampuksen yhteisöllisyyden että suurkaupunkien elämänmenon.

Miksi opiskella CSUMB:ssä?

California State University, Monterey Bay, CSUMB, tarjoaa laajan valikoiman opinto-ohjelmia kannustavassa ympäristössä. Opiskelijoilla on valittavanaan erilaisia klubeja, kerhoja ja harrasteryhmiä, joissa tavata uusia tuttavuuksia ja laajentaa kokemuspohjaansa.  Kansainvälisille opiskelijoille on lisäksi tarjolla erityisiä päiväreissuja, joissa tutustutaan Montereyhin ja koko muuhun Kaliforniaan.

CSUM on perustettu vuonna 1994 USA:n armeijan entisen tukikohdan alueelle. Yliopisto on vain 10 minuutin päässä lähimmältä biitsiltä, joka on täydellinen sekä auringonlaskujen ihailuun että ohi lipuvien valaiden bongailuun!

Montereyn ilmasto on omiaan ympärivuotiseen ulkoiluun: kokeile vaikka golfia, maastopyöräilyä, melontaa, sukellusta tai ratsastusta. Lukuisien harratusmahdollisuuksien lisäksi Montereyn piirikunta on yksi Kalifornian suurimmista viinintuottaja-alueista. Joten luentojen välillä voit vaikka kierrellä viinitiloilla tai vierailla Cannery Rown viininmaisitijaisissa. 

CSUMB:ssä kansainväliset opiskelijat sulautuvat pääosin amerikkalaisista opiskelijoista koostuvaan oppilaskuntaan.

Opintovaihtoehdot

CSUMB tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille 23 kandiohjelmaa sekä 8 maisteriohjelmaa. Suosituimpia opintoaloja ovat Marine Science, Kinesiology, Communication, Business ja Psychology. Lisäksi kansainväliset opiskelijat voivat hakea 1–2 lukukauden vaihto-ohjelmaan.

Akateeminen maine

  • CSUMB on Western Association of Schools and Colleges (WASC) akkreditoitu yliopisto.
  • CSUMB on osa 23 kampuksen California State University -kokonaisuutta, joka on yksi suurimmista korkeakoulujärjestelmistä koko Yhdysvalloissa. 

Fakta

  • Opiskelijoita yhteensä: 6 500
  • Kansainvälisiä opiskelijoita: 400

Akateeminen vuosi

  • Syyslukukausi: elokuusta joulukuuhun
  • Kevätlukukausi: tammikuusta toukokuuhun
Valmiina seikkailuun? Sinä ja California State University, Monterey Bay?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä