Berkeley College

Yleistä tietoa

Berkeley Collegessa voit suorittaa Associate-tutkinnon (huom. kesto vain 18 kuukautta), Bachelor-tutkinnon (huom. kesto vain 3 vuotta) tai lähteä freemover-vaihtoon 1 - 2 lukukaudeksi.

Kaupunki

New York, Iso Omena, tarjoaa isona kaupunkina runsaasti mahdollisuuksia niin kulttuurin, urheilun, muodin, shoppailun kuin muidenkin ajanviettomahdollisuuksien parissa. Voit myös osallistua yliopistokunnan järjestämään toimintaan.

Kampusalue

Kampuksia on yhteensä kuusi kappaletta, ja voit päättää haluatko opiskella Manhattanilla New Yorkin sykkeessä (yliopiston vieressä mm. Times Square ja Bryant Park) tai rauhallisemmalla kampusalueella New Jerseyssä.

Asuminen

Opiskelijat voivat vuokrata asunnon  yksityiseltä puolelta. Asumiskustannuksia varten on hyvä varata vähintään 500 - 600 dollaria kuukaudessa jaettuun majoitukseen.

Liikenne

Berkeley College sijaitsee Midtownissa, eli keskellä New Yorkin metroverkostoa. New Yorkin julkinen liikenne toimiikin yllättävän hyvin niin suuren kaupungin kuljetusverkostona.

Ilmasto

New Yorkissa vallitsee tuulen takia kostea mannerilmasto, mikä tarkoittaa, että sää on arvaamaton ja hyvinkin vaihteleva. Kesät ovat kuumia ja kosteita, lämpötilat ovat usein yli 30 asteessa. Talvella saattaa olla lunta ja todella kylmää, jopa -17 astetta. Paukkupakkaset ovat kuitenkin todella harvinaisia. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Berkeley College?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä