Berkeley College

Manhattan Midtown kampusrakennus
 

Berkeley College

Muodin ja bisneselämän keskipisteessä New York Cityssä voit opiskella huippujen ohjauksessa pienryhmissä. Yliopisto on juuri sinulle, jos olet kiinnostunut kaupallisesta alasta, muodista ja muodin maailmasta.

Miksi Berkeley College?

Berkeley College perustettiin vuonna 1931 ja se on heti perustamisestaan lähtien ollut suosittu sekä amerikkalaisten että kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa.

Berkeley Collegessa panostetaan pieniin ryhmiin ja henkilökohtaiseen ohjaukseen. Berkeley College keskittyy erityisesti kauppatieteisiin ja muotialan kaupalliseen koulutukseen. Berkeley College osallistuu myös vuosittaiseen New York Fashion Week -suurtapahtumaan, joka järjestetään aivan oppilaitoksen nurkan takana Bryant Parkissa.

Berkeley Collegen vahvimmat ja suosituimmat ohjelmat ovat International Business ja Fashion Merchandising & Management. Berkeley Collegessa panostetaan myös työharjoitteluihin, jotka tuovat käytännön osaamista opiskelijoille. Oppilaitos tukee vahvasti myös valmistuneita opiskelijoitaan uran luomisessa koulutuksen jälkeenkin.

Lue KILROY educationin opiskelijan blogia Berkeley Collegesta.

Fakta

Opiskelijoita: n. 7 600  
Kansainvälisiä opiskelijoita: n. 800 (yli 100 eri maasta)
Akkreditointi: Middle States Association of Colleges and Schools
Yliopiston kotisivut

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Berkeley College?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä