Yhdysvallat

Opiskelu Yhdysvalloissa - Urheilu ja maskotit ovat keskeisiä amerikkalaisessa yliopistoelämässä
 

Opiskelu Yhdysvalloissa

Yhdysvallat on yksi tiedemaailman huippumaista ja kun maan 50 osavaltiota tarjoavat niin kultuuriltaan kuin ilmastoltaankin varsin erilaisia kokemuksia, on USA monipuolisuudessaan ja mahdollisuuksien määrässään täydellinen kohde ulkomaan opinnoille. Koulutuksen korkea taso ja työelämän arvostamat yliopistot houkuttelevat opiskelijoita ympäri maailman, minkä ansiosta vuosittain n. puoli miljoonaa ulkomaalaista opiskelijaa aloittaa opintonsa USA:ssa.

Miksi opiskella Yhdysvalloissa?

Yhdysvalloissa on yhteensä yli 3 000 korkeakoulua, joiden joukosta löytyvät maailman korkeatasoisimmat yliopistot. Ainevalikoima on kattava ja vaihtoehtoja löytyy kaikilta tieteenaloilta. Kielitaidon lisäksi kulttuurituntemus Yhdysvalloista on kovaa valuuttaa monella alalla yhä enemmän ja enemmän kansainvälistyvillä työmarkkinoilla. 

Opiskelu Yhdysvalloissa - Los Angeles
Opiskelu on kovaa työtä – juuri siksi on huojentava tietää, että esim. Los Angeles tarjoaa hyviä vaihtoehtoja iltaelämään opintostressiä lieventämään.

USA:ssa yliopistojen kampukset ovat todella monikulttuurisia ja tapaat opintojesi aikana mielenkiintoisia ihmisiä mitä erilaisimmista taustoista. Yhdysvallat tarjoaa opiskelijalle inspiroivan ja kansainvälisen ympäristön, eikä vähiten maan lähes loputtomien nähtävyyksien vuoksi. Halusitpa sitten opiskella suurkaupungissa, biitsitunnelmissa tai laskettelurinteiden tuntumassa, niin USA:sta löytyy vaihtoehtoja. 

Missä opiskella Yhdysvalloissa?

Opiskelu Yhdysvalloissa - New York, Central Park
Miten olisi tentiin lukua New Yorkin Keskuspuistossa?

Opiskelijaelämä Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa on paljon vaihtoehtoja opintojen osalta mutta vaihtoehtoja ja valikoimaa riittää myös opiskelijaelämän saralla! Opiskelijaelämä ja kampukset ovat keskeisiä yhdysvaltalaisessa kulttuurissa ja niihin satsataan myös yliopistojen puolelta, mikä näkyy aktiivisena harrastustoimintana, suurina panostuksina yliopistourheiluun ja lukuisina perinteinä, joihin myös sinä pääset osalliseksi opiskelijana USA:ssa. 

Loma-aikoina kannattaa ottaa ilo irti huikeista mahdollisuuksista ja lähteä vaikka road tripille ja koe USA laidasta laitaan: hiekkarantoja, karun kauniita rannikkomaisemia, lumihuippuisia vuoria, kostean kuumia soita ja kuivia aavikoita. Suurkaupungit sykkivät omassa rytmissään ja tarjoilevat ottajalleen lähes loputtomasti kulttuuri- ja yöelämän virikkeitä, kun taas kansallispuistot esittelevät maan rauhallisempaa puolta ja luonnon majesteettimaisuutta.  

Opiskelu Yhdysvalloissa - Kalifornia
Lähde tuulettumaan Kalifornian lumille!

Yhdysvallat ei ole matkakohteena mikään varsinainen budjettivaihtoehto, mutta opiskelija-asuntoloiden, kampuksien tuen ja työskentelymahdollisuuksien sekä muiden opiskelija-alennuksien ja -etujen myötä, Yhdysvallat on houkutteleva opiskelupaikka. Lisäksi opiskeluaikana keräämäsi kokemukset, luentosaleista saamasi opit ja tutkinnot, vahvistunut kielitaitosi, tulevaisuuden uramahdollisuudet ja kaikki luomasi sosiaaliset verkostot ovat enemmän kuin hyvä tuotto investoinnistasi. 

Opiskelu Yhdysvalloissa on huima kokemus, mahdollisuus ja seikkailu! Aloita homma ottamalla yhteyttä ja valitsemalla itsellesi sopiva yliopisto.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Yhdysvallat?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä