RMIT Vietnam

RMIT Vietnam campus

Opiskelijaelämää RMIT Vietnamissa

RMIT Vietnamilla on kaksi kampusta: Saigon South ja Hanoi. Saigon South sijaitsee Ho Chi Minh Cityn District 7:ssä ja Hanoi-kampus Ngoc Kan -järven rannalla.

Saigon South -kampus

RMIT Vietnamin Saigonin kampus on kansainvälisesti laadukas ja moderni. Kampuksen päärakennus, AB1, on viisikerroksinen Wi-Fi-katettu rakennus, joten opiskelijoiden on helppo käyttää kaikkia tarvittavia resursseja kaikkialla rakennuksessa.

The Recreation and Events Complex, eli yliopiston vapaa-ajan keskus,tarjoaa opiskelijoille tekemistä ja mahdollisuuden kehittyä luokkahuoneen ulkopuolella. Kampuksen opiskelijat kuvailevat sitä enemmänkin lomakohteeksi. Kaikista huolehditaan - äärimmäisen hyvin - ja tunnelma onkin kuin toisessa kodissa kaukana omasta kotimaasta. Ruokalassa tarjotaan kaikkea idän ja läntisen keittiön väliltä.

Opiskelija-aktiviteetteihin kuuluvat erilaiset klubit ja urheiluryhmät, kuten jalka- ja koripallojoukkueet. Yoga, aikido ja tanssin eri muodot ovat myös hyvin edustettuina. Koulun opiskelijajärjestö on perustanut omia ryhmiä huolehtimaan opiskelijoiden tarpeista.

Hanoi-kampus

RMIT International University Vietnamin Hanoin kampuksen päärakennus on Resco Building, joka valvoo tulevaisuuden tekijöiden ja suunnittelijoiden koulutusta yhden Vietnamin kauniimpiin kuuluviin järvien rannalla. Upouusi kampus on upeasti suunniteltu ja täynnä innovatiivista teknologiaa helpottamaan oppimista pienissä ryhmissä.

Kampus on valmistunut vuonna 2004, ja sillä opiskelee  tällä hetkellä noin 1 200 opiskelijaa. Suosituimmat aineet ovat English, Bachelor of Commerce, Bachelor of Business (Accountancy), Bachelor of Communication (Professional Communication) sekä MBA-opinnot.

Kampuksella järjestetään myös monia vapaa-ajan aktiviteetteja sekä kilpailuja.

Majoitus Saigonin kampuksella

Saigonin kampuksella on noin 100 vuodepaikkaa. Majoituksesta huolehtivat ovat opiskelijoiden tavoitettavissa 24/7. Majoitusvaihtehdot vaihtelevat yhden hengen huoneista soluihin. Kaikissa huoneissa on pieni kassakaappi ja Wi-Fi.

Hanoissa ei ole kampusmajoitusta, mutta yliopisto auttaa yksityisen majoituksen löytämisessä.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja RMIT Vietnam?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä