Vietnam

Opiskelu Vietnamissa - Ho Chi Minh City
 

Opiskelu Vietnamissa

Vietnam on nopeasti kehittyvä ja kiinnostava paikka opiskella. Uusia mahdollisuuksia tulee vastaan joka päivä niin yliopistolla kuin kampuksien ulkopuolellakin. Älä turhaan pelästy erilaisuutta vaan omaksu uusi kulttuuri - elämä ja opiskelu Vietnamissa on palkitsevaa!

Miksi opiskella Vietnamissa? 

Vietnam on yksinkertaisesti sanottuna kiehtova paikka elää, opiskella ja reissata. Maa on jatkuvan kehityksen ja muutoksen virrassa, mikä tekee siitä monipuolisen ja dynaamisen paikan opiskelijalle.  

Opislelujakso Vietnamissa on varmasti jotakin, mitä ei ihan kaikkien ansioluetteloista löydy, joten tämä on mahdollisuutesi erottautua massasta! Joskus jo pelkkä tavallisesta poikkeava merkintä CV:ssä saa työnantajan kiinnostumaan, ja jäät rekrytoijan mieleen. 

Opiskelu Vietnamissa - Halonginlahti

Yhteistyöyliopistossamme, RMIT:ssä, on korkeatasoiset ja modernit opiskelu- ja opetustilat sekä palvelut opiskelijoille. Yliopiston luennoitsijat ovat omistautuneita työlleen ja opettavat innostuneesti. 

Akateemisten ja työelämän hyötyjen lisäksi Vietnamin puolesta opiskelupaikkana puhuu maan loistava, värikäs ja ennen kaikkea herkullinen ruokamaailma. Paikallinen keittiö on ehdottomasti yksi Vietnamin parhaimmista anneista. Ja kun perinteisiä ruokalajeja on lähes 500, et ehdi tylsistymään ruoan yksitoikkoisuuteen! 

Missä voin opiskella Vietnamissa?

Tällä hetkellä valikoimissamme on yksi yliopisto Vietnamissa.  

Opiskelu Vietnamissa - Hanoin yö

Valitse kampuksesi kahden erilaisen, mutta yhtä lailla dynaamisen kaupungin väliltä. Ho Chi Minh Cityssä on kaksi vuodenaikaa: sade- ja kuivakausi. Sadekausi kestää toukokuusta lokakuuhun, ja sen aikana koetaan voimakkaita mutta lyhyitä sadekuuroja, yleensä iltapäivisin.

Hanoissa on puolestaan neljä selkeää vuodenaikaa. Talvi kestää joulukuusta helmikuuhun, jolloin lämpötila voi olla jopa alle 10 astetta. Syyskuusta marraskuuhun kestävät syksyt Hanoissa ovat hyvin miellyttäviä.

Opiskelijaelämä Vietnamissa

Vietnam on loistava mahdollisuus opiskelijoille, jotka haluavat opiskeluajaltaan enemmän kuin vain kirja-oppimista. Vietnam on kaikessa kiehtovuudessaan ja monipuolisuudessaan juuri sopiva areena uteliaille nuorille, jotka ovat valmiina imemään itseensä vaikutteita, maistelemaan uusia makuja ja oppimaan asioita itsestään.

Kun viivyt maassa lomamatkaa pidemmän aikaa, ehdit tutustua paikallisiin ihmisiin ja kulttuuriin pintaa syvemmältä. Juuri nämä kulttuurikokemukset ja uusi perspektiivi maailmaan tekevät opiskelijaelämästä Vietnamissa, niin palkitsevaa kuin se onkaan. 

Elo ja olo ei varmasti ole pelkkää ruusuilla tanssimista opiskeluaikanasi Vietnamissa, mutta eihän elämä koskaan ole. Kulttuurishokista ja arjen haasteista selvittyäsi, et varmasti kadu päätöstäsi lähteä opiskelemaan Vietnamiin!

Opiskelijaelämä Vietnamissa

Sekä Ho Chi Minh Cityssä että Hanoissa on molemmissa – suurkaupungille ominaiseen tapaan – useita elokuvateattereita, kahviloita, ravintoloita ja baareja. Ja kun ravintoloille ei ole asetettu aukioloaikoja, pitävät monet paikat ovet auki niin kuin asiakkaita riittää. Molemmissa kaupungeissa on myös runsaasti museoita ja gallerioita, joten opiskelijoilla riittää varmasti tekemistä myös vapaa-ajalla. 

Opiskelu Vietnamissa on todellinen kokemus ja mahdollisuus, jota ei kannata jättää käyttämättä!

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Vietnam?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä